Det skabte vrede hos mange, da Viktor Axelsen sidste år valgte at flytte til Dubai.

Kort efter den store OL-triumf meldte den danske badmintonstjerne nemlig ud, at fremtiden de kommende år lå i oliestaten.

En beslutning, der fik store dele af Danmark op af stolen og til tasterne i raseri over Axelsens beslutning om at vende Danmark ryggen for en stund. Særligt det danske badmintonforbund mente, at verdensstjernens beslutning var forkert.

Og det har nu fået Viktor Axelsen til at pege på »manglende refleksion og selvindsigt« som et stort problem i det danske badmintonmiljø. Det fortæller den 28-årige OL-guldvinder i sin kommende bog 'Vindervilje', skriver TV 2 Sport.

»Jeg rystede på hovedet, da jeg først læste det. Hvis et forbund eller en virksomhed er bygget op omkring én spiller – eller én medarbejder – så har vi et dybere og noget større problem,« lyder det fra danskeren ifølge TV 2 Sport.

Det var i august sidste år, at Viktor Axelsen besluttede at flytte til Dubai sammen med familien, så han fremover kunne være en del af træningscenteret Nad Al Sheba Sports Complex i ørkenen.

Det var dog ikke ligefrem en beslutning, der hurtigt blev glemt hos de mange danske badmintonfans. For kort efter nyheden opstod der massiv kritik i det danske badmintonmiljø.

Kritikken gik blandt andet på, at Axelsen var på vej til at ødelægge den danske badmintonkultur.

I den forbindelse gav danskeren et stort interview til B.T., hvor han forsvarede sin beslutning om at forlade hjemlandet.