'Idiot'. 'Jeg håber, du dør'. 'Du er lort'. 

Sådan lyder nogle af de beskeder, den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen har fået efter nederlaget onsdag. 

Her røg han noget overraskende ud af turneringen Hong Kong Open efter blot én kamp, da han tabte til den upåagtede Lee Chia Hao, der slog den danske verdensetter i to sæt med cifrene 21-16 og 21-10. 

Herefter var det bestemt ikke kun pæne gloser, Viktor Axelsen mødte, da han åbnede sin indbakke. 

Han har selv på både Instagram og 'X' (tidligere kendt som Twitter, red.) delt en skærmoptagelse med beskeder fra en særlig bruger, der har sendt intet mindre end 13 beskeder, hvori han sviner danskeren til. 

På 'X' skriver flere, at det selvsagt ikke er i orden, at folk skriver den slags beskeder.

'Åbner dem aldrig, men der ligger et par', lyder det som svar fra den danske stjerne, der kvitterer med en emoji, der græder af grin. 

Viktor Axelsen har da også haft overskud til at svare Instagram-brugeren. Han har nemlig sendt et selfie med et filter på lige tilbage. 

Flere roser også danskeren for måden, han vælger at svare på.

Hadbeskeder har dog længe været et tema blandt mange atleter. 

Senest har blandt andre Holger Rune fortalte, hvordan har på sociale medier har modtaget dødstrusler. 

»Det er for meget. Hvorfor vil du nogensinde skrive sådan noget til en person? Det er latterligt. Det ville aldrig ske, at en person går op til mit ansigt og siger sådan noget,« sagde han i et stort interview med britiske The Times inden årets Wimbledon. 

Tilbage i maj fortalte Mia Blichfeldt til TV 2 Sport, hvordan hun også var blevet mødt med mange grimme beskeder i indbakken, da hun ved VM for blandede hold slog malaysiske Goh Jin Wei. 

Nogle havde truet hende på livet, mens andre beskeder gik på, at hun var 'uhøflig' og 'usportslig'.