Viktor Axelsen vandt den tredje kamp i herrernes EM-semifinale for hold i Tyskland med cifrene 21-11, 21-17. Dermed går Danmark videre uden at spille de to sidste kampe, da man også vandt de to foregående opgør tidligere lørdag.
Viktor Axelsen vandt den tredje kamp i herrernes EM-semifinale for hold i Tyskland med cifrene 21-11, 21-17. Dermed går Danmark videre uden at spille de to sidste kampe, da man også vandt de to foregående opgør tidligere lørdag. Foto: Asger Ladefoged

Danske Viktor Axelsen gjorde det til 3-0 over Tyskland i badminton-herrernes EM for hold. Efter kampen var den unge Viktor Axelsen dybt berørt over situationen omkring hans holdkammerat Carsten Mogensen.

Situationen omkring Carsten Mogensen fylder enormt meget på det danske hold, der er videre til finalen efter den sikre sejr over Tyskland.

Men for spillerne er det gevaldigt svært at koncentrere sig om ketschere og fjerbolde. For det tragiske uheld med Carsten Mogensen, der fredag blev opereret for en udposning på en blodåre i hjernen, en såkaldt aneurisme, efter at han dagen forinden faldt om på hotelværelset, er lige nu mere i spillernes tanker end noget andet.

DM Badminton 2016sdhsdghsdf

Det var da også en dybt berørt Viktor Axelsen, der med en klump i halsen svarede på TV2 Sports spørgsmål omkring den tragiske omstændighed:

»Det berør os alle sammen, og jeg er ked af det på Carsten og familiens vegne«, sagde Viktor Axelsen, inden han forlod interviewet med tårer i øjnene.

Stor titel skal definere Jan Ø's karriezagzdfdfzre

Carsten Mogensen faldt om på hans badmintonkollega Mathias Boes værelse og blev efterfølgende undersøgt. Det blev besluttet, at han skulle opereres, og efter omstændighederne har han det »godt«, som Mathias Boe formulerer det på Twitter. Det er dog endnu for »tidligt at sige, om han er okay«.

OL i London. OL2012. Herredouble, finale: Mathias Boe og Carsten

Viktor Axselsen vandt kampen i to sæt over tyske Dieter Domke med cifrene 21-11, 21-17.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.