Åbningskampene i All England er nu blevet udskudt, efter flere spillere og trænere er blevet testet positive med coronavirus.

Onsdagens kampe i den store badmintonturnering starter nu efter planen klokken 14.00 – fem timer senere end hidtil planlagt. Det skriver TV 2 Sport.

Beslutningen om at udskyde kampene skal give de engelske arrangører mulighed for at få et overblik over situationen og genteste de spillere og trænere, der har afleveret en positiv test.

Det gælder blandt andet den danske landstrænerassistent Thomas Stavngaard. Og derfor har man nu fået fornyet håb i den danske lejr i forhold til at få alle spillere til start i den legendariske turnering.

»Vi har fået en melding om, der har været mange uregelmæssige testresultater, så de personer testes nu igen. Derfor bliver Stavngaard også testet, og så håber de at have en ny status til midnat,« siger Jens Meibom, sportschef i Badminton Danmark, til TV 2 Sport.

»Er Thomas Stavngaard også positiv i næste test, må vi jo konstatere, at han så er positiv. Og så må det have de konsekvenser for ham, det nu har. Så er spørgsmålet, hvem de definerer som nære kontakter. Det har vi stadig ikke et klart svar omkring,« tilføjer Meibom.

Ifølge TV 2 Sport havde den danske lejr i første omgang ellers fået afslag fra de engelske myndigheder på at få lavet en ny test, men nu har piben altså fået en anden lyd.

De danske spillere og trænere er som følge af Thomas Stavngaards positive test i isolation på deres hotelværelser, mens de afventer, hvad der skal ske.

Tidligere tirsdag fortalte Mathias Boe, der er landstræner for Indien, at den indiske lejr også er ramt af positive test, hvilket han har meget svært ved at forstå – det kan du læse mere om her.