Kronprinsen dansede og festede med Scoop Models i København.

Fyrre, men hverken fed eller færdig. Kronprins Frederik slog sig løs med de smukke, unge, københavnske modeller – uden Mary.

Fredag aften holdt Scoop Models den årlige julefest, og lige omkring midnat ankom Frederik med sine kammerater til alles overraskelse.

Festen blev traditionen tro holdt på Langelinie Pavillonen i København med flot udsigt over Øresund.

- En af de unge mandlige modeller gik over til Kronprinsen og spurgte, om de skulle lægge arm. Men det gad Frederik altså ikke, fortæller en af deltagerne til festen.

- Han prøvede flere gange, men uden held, smågriner en anden festdeltager.

I stedet hyggede Frederik sig med blandt andet den eksklusive natklub NASAs ejer, Kim Thurmann og flere af de unge, blonde kvindelige modeller.

Kronprinsen var hyppig gæst på dansegulvet og fik en del fadøl indenbords.

- Da jeg forlod festen kl. 03, var Frederik der stadig, siger en anden deltager, der dog understreger, at Frederik opførte sig eksemplarisk.

Læs videre nedenunder

Branchen fejrer sig selv
Det er ikke hvert år, der er kongeligt selskab til Scoop Models-festen. Men det er en fest, hvor hele modebranchen fejrer sig selv, og hvor underholdningen er i topsædet.

I år stod Thomas Bickham for underholdningen på scenen, hvor han fyrede den af.

Sidste år var det skuespilleren Rudi Køhnke, der gav den gas til modelfesten.

Kronprinsesse Mary var ikke med.

For to uger siden var hun at finde blandt jet-settet på det nyåbnede The Lot i københavnske Pilestræde – uden Frederik ved sin side.

Mary var gået i byen med sine veninder på den nyåbnede eksklusive nat-klub, der som det eneste sted i København har »valet-parking«. Dvs at gæsterne nonchalant kan efterlade bilen ude på gaden, mens personalet sørger for parkeringen.

Måske parret lige skulle løbe hornene af sig, inden julefreden sænker sig i morgen i Kancellihuset i Fredensborg. Nu er der i hvert fald dømt familiehygge – uden modeller, champagne og fadøl for det danske kronprinspar.