Snart banker efterårsferien på døren, og ligesom så meget andet i 2020, så bliver den nok ikke helt, som vi havde regnet med. Men bare rolig, der er stadig masser af oplevelser i vente tæt på hjemmet.

Du behøver ikke rejse langt væk for at få spændende og nye oplevelser med i bagagen. Det handler om at se mulighederne der hvor man er, og så ellers forsøge sig med noget, man måske ikke har prøvet før eller tænkt på.

Coronatiden byder på tid til fordybelse, fordi vores kalendere ikke længere er overfyldte med arrangementer, som vi skal nå. For de fleste kan det også være en endnu mere afslappende oplevelse ikke at skulle tænke på flybilletter, hoteller, kufferter og alt det andet, der følger med, når man skal rejse væk fra landet.

Brug i stedet tiden til at udnytte de oplevelser, der er at hente tæt på dig. Der er nemlig masser af dem. Her er får du de tre bedste tips til oplevelser, som du kan tage på som par, venner eller familie.

1. Brug naturen

Møn, Himmerland, Bornholm eller noget helt fjerde. Danmark er spækket med naturoplevelser. Kør afsted hele familien en enkelt dag eller planlæg et par dage i et område af Danmark, hvor I måske ikke har været før.

I kan også lede efter oplevelser, som I sammen kan nyde - enten i efterårsferien eller hvornår det passer jer.

Prøv ridning i Dyrehaven

Tag på ridetur i Dyrehaven for 220 kr. pr. person.

3-dages ophold på Møn.

Tag et par dage ud af kalenderen og oplev Møn - bo tre forskellige steder og tag med på mindre vandreture rundt på Møn. For 2 personer for 3.600. kr. Morgenmad og frokost er inkluderet. Læs mere om turen her

Outdoor Safari på ATV.

På Sjælland kan du få fart over feltet og natur samtidig, når I kører rundt på ATV i både skov, eng og marker. Få fart over feltet fra 750 kr.

2. Kulturelle oplevelser

Danmark er fyldt med museer, men der er også masser af andre kulturelle oplevelser at tage fat på. For eksempel guidede ture, besøg på vingårde eller noget helt tredje.

Besøg vingården Lindely.

Tag turen til Kolding og besøg vingården Lindely for 2 personer til kun 399 kr.

Løs mordmysteiret ved Amalienborg Slot.

Som efterforsker er det jeres job at indsamle tilstrækkeligt med beviser, anklage den rigtige mistænkte og dermed genoprette freden i Frederiksstaden. Oplev de kendte serværdigher på en ny måde. Oplevelser gælder for 2-4 personer - og børn over 8 år til kun 299 kr. Bestil oplevelsen fra Go Dream her

Ophold i fængslet.

Få en overnatning i det tidligere Horsens Statsfængsel med museumsadgang og morgenmad. I overnatter i tomandskøjeseng i den tidligere sygeafdeling. Prøv oplevelsen til to personer for 850 kr.

3. Selvforkælelse - spadage

Der er jo ingen grund til at skynde sig rundt, når først man har fri, så brug i stedet tiden på et spa- eller wellnessophold, så I kan komme helt ned i gear.

Romantisk ophold på Kragerup Gods for to personer

Nyd hinandens selskab og de lækre spafaciliteter på Kragerup Gods nord for Slagelse. Inkluderet er også lækker 2 retters middag og morgenmadsbuffet for 1550 kr. for to personer. Læs mere om opholder her

Spa og brunch hos Arndal Spa

Få 25 minutters afslappende massage, brunchtallerken og fri afbenyttelse af spafaciliteterne, der inkludere saltvandsbad, sauna og dampbad hos Arndal Spa midt i København. Prisen pr. person er 770 kr. Bestil turen her.

Nyd en ansigtsbehandling sammen

Sammen kan I nyde en ansigtsbehandling, afspændings ansigtsmassage, hovedbundsmassage (akupressur og shiatsu) – dybdemassage af ansigt, hals, skuldre og nakke samt et glas champagne. I vælger selv stedet - prisen for to er 999 kr.


 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.