De fleste vil gerne spare penge, når de handler, uanset om det er i fysiske butikker eller på nettet. Vi giver dig et par gode råde til, hvordan du kan spare penge, når du handler på online.

Hvis du har set programmer som Luksusfælden, hvor økonomiske eksperter skal forsøge at rydde op i danskernes økonomi og spare penge på deres budget, eller SpareXperimentet på DR, hvor danske familier skal spare penge på deres hverdagsbudget, så de kan få råd til drømmerejsen eller campingvognen, så kender du sikkert til sparetricks som at lave madplaner, gennemgå tilbudsaviser og butikkernes tricks med at sætte de dyre indkøbsvarer i øjenhøjde.

Men der er altså også mange penge at spare ved at tænke sig lidt ekstra om, når man handler ind på nettet - uanset om du er ude efter elektronik, dagligvarer eller tøj. Det er nemlig ikke altid kun varens pris, som du skal holde øje med.

Find rabatkoder hos en lang række webshops her

Hvis du vil sikre dig det bedste køb på nettet og spare penge, så kan du gøre følgende:

  1. Er du på udkig efter et bestemt produkt, så se efter det på PriceRunner. Siden sammenligner priser på bestemte produkter blandt forskellige onlineforhandlere. På den måde kan du få et overblik over, hvor produktet er billigst.
  2. Måske har du brugt Google til at finde en forhandler, der har netop det produkt, du søger. Du klikker på det første af det bedste website, men har du tjekket fragtprisen? Måske koster selve produktet halvtreds kroner mere hos naboen, men til gengæld er der fri fragt og returnering.
  3. Der kan være stor forskel på prisen alene ud fra, hvilket mærke der er tale om. Husk at undersøge om det produkt, du søger findes i en tilsvarende variant hos discountmærke. Det er ikke altid, det dyre mærke er bedst. De fleste store online tøj-webshops som NA-KD og Asos har deres eget mærke, som oftest er billigere.
  4. Det er ikke altid netbutikkerne reklamerer med tilbud på deres egne sider. Søg derfor efter rabatkoder på nettet. Du kan finde rabatkoder til webshops her.

Hvis du vil gøre det bedste køb online, så er det derfor en god idé at gøre dit forarbejde. Onlineforhandlerne er ikke ude på at snyde dig, men ligesom i de fysiske butikker, så kan priserne variere fra butik til butik. Tænk dig derfor om og søg altid på et par webshops, hvis du er ude efter et bestemt produkt. Services som fx online chat funktioner, fri returnering osv. kan også variere fra webshop til webshop, og kan i sidste ende betyde noget for både pris og dine muligheder for at få hjælp, hvis du skulle bruge det.

Hold dig opdateret med BT's rabatkoder til webshops her

Lige nu kan du f.eks. få rabat hos Adidas, Teeshoppen, Simpefeast og mange flere

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.