Fest, arbejde eller hygge i parken; denne nederdel kan være med på det hele, og netop derfor bør den indgå i din garderobe til sommeren. Find inspiration til de fineste nederdele med slids her.

Elegant og forførende er ord, du kan sætte på nederdelen med slids. Det gør den både relevant, når du skal på arbejde og til fest i sommerhalvåret. Slidsen er den diskrete detalje, som giver dit outfit det ekstra, der ofte er prikken over i’et.

Med stiletter og en fin top, så er du klar til daten eller turen i byen med veninderne. Med en bluse eller skjorte, og måske et par loafers, så kan du roligt tage på arbejde og være business as usual. Med sneakers og en t-shirt bliver du straks mere casual og kan bevæge dig hvorhen det skal være og stadigvæk have det perfekte outfit på.

Med andre ord: What’s not to like? Vi har derfor samlet nogle af sæsonens flotteste nederdele med slids til under 500 kr.

Satinnederdel Med Sideslids - XLE the Label, Hvid
299 ,- køb den her


Overlapped Faux Leather Midi Skirt - Tina Maria x NA-KD, Beige
259,- køb den her


Side Split Midi Skirt NA-KD, Blå
289,- køb den her


Denimnederdel NA-KD, Blå
359,- køb den her


Ruched pencil Skirt Monki, Green floral print
180,- køb den her


Knitted Pencil Skirt NA-KD Trend, Blå
289,- køb den her


High Waist Side Split Midi Skirt NA-KD Trend, Sort
289,- køb den her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.