December er for de fleste danskere en af de mest travle måneder på året. Men flere og flere danskere står af juleræset og tager væk for at genopdage julestemningen eller bare komme lidt væk fra travlheden. Og Skagen er et sikkert hit i juletiden.

Juletiden er for et stigende antal danskere lig med afslapning og total forkælelse. Danskerne er nemlig begyndt at søge væk fra det årlige julestress i december måned for at komme helt ned i gear og forkæle sig selv. Det kan være alt lige fra et par dage til en hel uge. Skagen er et af de foretrukne steder, når danskerne søger julefred.

Juleophold i Skagen? Klik her for at læse mere

»Vi mærker, at mange danskere gerne vil trække stikket i nogle dage, når juleræset i julemåneden bliver for meget. Så kommer de herop til Skagen på en forkælelsestur, hvor de kan få en dejlig oplevelse og komme i en rigtig god og hyggelig julestemning,« siger Gitte Skelly fra Color Hotel Skagen.

Foto: Color Hotel Skagen
Foto: Color Hotel Skagen
Vis mere

På Color Hotel Skagen nyder man godt af placeringen i det populære og smukke Skagen, hvor der ud over afslapning og store naturoplevelser også er mulighed for at foretage sin juleshopping i ro og fred i nogle af de mange små specialbutikker, der er i byen. Color Hotel Skagen sørger så for at levere god stemning kombineret med bl.a. gløgg, æbleskiver, vinsmagning og juleinspireret a la carte middag. Og husker man sit badetøj, kan man hver eftermiddag benytte den udendørs opvarmede pool, spa og finske sauna.

Klik her for at booke dit juleophold nu

Det er især par uden børn, singler og vennepar, der gerne vil lidt væk fra ræset i julemåneden. Og så kommer de f.eks. til Skagen for at forkæle hinanden med lækker mad og muligvis også lidt shopping – inden julen for alvor går i gang. Der er lukket i juledagene, men juleopholdet nydes også mellem jul og nytår.

Nytåret er også en tid, hvor flere og flere danskere søger væk for at nyde hinandens selskab på en anden måde, end man plejer. Der er samtidig også mange, der fejrer selve nytårsaften ude af huset, eventuelt kombineret med et nytårsophold.

»Danskerne vil forkæles med god mad og god underholdning til nytår. Og ganske enkelt have en god fest sammen med andre feststemte mennesker,« siger Gitte Skelly.

Foto: Color Hotel Skagen
Foto: Color Hotel Skagen
Vis mere

Book dit nytårsophold her

Og på Color Hotel Skagen skaber man en nytårsfest, der får folk til at komme tilbage år efter år. Her er der styr på det hele. Det gælder lige fra cocktails og velkomstdrinks til den fantastiske menu med udvalgte vine. Og ikke mindst topunderholdning med dans og traditionelle bobler og stort festfyrværkeri ved midnat. En fest, som mange kommer langvejs fra til Skagen for at opleve.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også