Modebranchen bliver ofte udråbt som en af de helt store syndere, men danske Organic Basics er med til at ændre på det billede.

De fleste vasker deres undertøj, når de har haft det på en enkelt dag. Det kræver selvfølgelig en undertøjsskuffe med rigeligt at vælge imellem, så man ikke løber tør midt på ugen, ligesom det for de fleste kræver en ugentligt vaskedag, så man igen kan få fyldt op i skufferne.

Det samme gælder selvfølgelig træningstøjet, hvor det efter en tur i fitnesscentret ofte har sved som en fast følgesvend.

Svedlugtende træningstøj og daggamle underbukser er som regel noget de fleste vil skynde sig at kaste i vasketøjskurven, men det vil danske Organic Basics gerne lave om på.

Det lyder som noget fra en fjern galakse eller som en meget dyr kendisgarderobe, at man nu skal til at rende rundt med sølv i undertøjet. Men ikke desto mindre er det Organic Basics middel mod en ofte udskældt og ikke særlig bæredygtig modebranche.

Spar penge med pakker fra Organic Basics til kvinder

Sådan virker det
SilverTech linjen fra Organic Basics bruger en lille smule ægte sølv, der indkapsler den tråd, som er brugt i syningerne. Sølvet mindsker den lugt, som bliver skabt af bakterier, når vi bruger tøjet.

Tøjet fra Organic Basics er designet til bedre at kunne modstå brug, så det er mere slidbart og holdere længere.  Denne effekt bliver kun forstærket, hvis du samtidig vasker tøjet mindre - og helt undgår tørretumbleren.

Spar penge med pakker fra Organic Basics til mænd

Bæredygtig på to niveauer
Som regel fokuserer den bæredygtige del af modebranchen på deres produktion - og ikke som med SilverTech på, hvordan man som forbruger behandler tøjet, når først man har fået det hjem i garderoben. Men heldigvis har Organic Basics også tænkt over, hvordan deres tøj bliver produceret og ikke kun på, hvor mange gange du skal vaske det.

  • Bomuld brugt i Organic Basics tøj er GOTS certificeret. Det er en international standard for økologiske tekstiler, der blandt andet sikrer, at der i produktionen af bomulden ikke er brugt kemisk gødning, pesticider, kemiske insektmidler, genmodificerede frø og selvfølgelig at fabriksforholdene er ordentlige for dem, der arbejder der. Hvis du vil se efter om dit tøj er bæredygtigt, så kig efter denne certificering.
  • SilverTech linjen indeholder 82% økologisk bomuld.

SilverTech til kvinder
Det bæredygtige tøj med SilverTech teknologien fås i både undertøj, t-shirts og træningstøj. Perfekt hvis du gerne vil undgå at skulle vaske dit træningstøj hele tiden.
Find det store udvalg af SilverTech fra Organic Basics til kvinder her

SilverTech™ Active Pack
Indeholder SilverTech™ Active Sports Bra og et pair SilverTech™ Active Leggings. Fås i flere farver.

Pris: 849 DKK
Før 1034 kr.

Find det hos Organic Basics her

SilverTech™ Hipster 4 stk
Hipster briefs som holder dig frisk — lavet af økologisk bomuld og SilverTech™ tråden. Fås i sort.

Pris: 639 DKK
Før: 758 kr.

Find dem hos Organic Basics her

SilverTech™ T-shirt 3-pak
Lugtfri crewneck t-shirt lavet af økologisk bomuld og SilverTech™ tråden. Fås i sort og hvid.

Pris: 889 DKK
Før: 1047 kr.

Find den hos Organic Basics her


SilverTech til mænd
Det bæredygtige tøj med SilverTech teknologien fås i både undertøj, t-shirts og træningstøj. Perfekt hvis du gerne vil undgå at skulle vaske dit træningstøj hele tiden.
Find det store udvalg af SilverTech fra Organic Basics til mænd her

SilverTech™ Active løbe-sæt
Indeholder SilverTech™ Active t-shirt og et par SilverTech™ Active løbetights. Fås i flere farver.

Pris: 999 DKK
Før: 1248 kr.

Find det hos Organic Basics her

SilverTech™ Boxers 2-pak
Lugtfri boxershorts laver af økologisk bomuld og SilverTech™ tråd.

Pris: 419 DKK

Find dem hos Organic Basics her

SilverTech™ Active T-shirt 3-pak
Lugtfri t-shirt lavet med svedreducerende genanvendte materialer til dig med en aktiv livsstil. Fås i flere farver.

Pris: 1347 DKK
Før: 1647 kr.

Find dem hos Organic Basics her


Læs også: Sådan finder du det bedste mobilabonnement til dig

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.