Nogle gange deler en trend vandene - og det må siges om denne. Kaftanen har vundet designernes hjerter - og måske den også vinder dit?

Måske kan du ikke helt finde billedet af kaftanen frem i dit hoved. Der er tale om en kjole helt uden syninger, der sidder tæt til kroppen. Det er nærmest et langt stykke stof syet sammen med ærmer, så du kan have den på.

Tidligere var den oftest set på midaldrende charterturister og har længe været en yndet beklædningsgenstand, når man hurtigt skulle forlade stranden for at sidde på en turistcafé og spise pomfritter og drikke Pina Colada.

Men nu skal du ikke blive helt skræmt væk, den har skam også sine fordele. Løstsiddende er som regel lig med behagelig og bærer du den med et bælte om livet eller et par høje hæle, så har du lige pludseligt stylet den til en aften ude.

Der er skam også rigtigt flotte kaftaner at finde - som du slet ikke behøver at style med noget som helst. Vi har fundet et par stykker til dig.


Hvid Seersucker midi dress
300,- Find den hos Monki herLilla Maxi shirt dress med mønster
350,- Find den hos Monki herGul Pullover maxi kaftan
250,- Find den hos Monki herHvid Long-sleeve maxi dress
450,- Find den hos Monki herGrøn Maxi t-shirt dress
200,- Find den hos Monki her


Læs også: Trend: Jordfarver hitter henover sommeren

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.