For mange har hverdagen længe været anderledes siden corona fik ram på landet. Men en gruppe er udsat på mere end én måde.

Hele Danmark blev ramt, da regeringen 11. marts lukkede landet ned. Mange måtte arbejde hjemmefra, børnene skulle i skole hjemme fra stuen og restauranter måtte kun sende takeaway over disken.

Selvom de høje smittetal og flere restriktioner nu er på vej tilbage, så er det for manges vedkommende en mere eller mindre normal hverdag sammenlignet med den totale nedlukning af landet i foråret. Men for én særlig gruppe, så er det stadigvæk risikofyldt at bevæge sig uden for: De ældre.

Send en kærlig tanke til bedsteforældrene med en efterårsbuket fra Eurofloris

Få 10% rabat til Euroflorist med rabatkoden TDPROMO10

Send en kærlig tanke til dine forældre, som måske har hjulpet dig under corona-krisen.
Send en kærlig tanke til dine forældre, som måske har hjulpet dig under corona-krisen.
Vis mere

De ældre er nemlig udsat under coronapandemien på mere end én måde. De er i risikogruppen for at blive alvorligt syge af corona, og de har samtidig i en lang periode måttet undvære besøg på plejehjemmene eller kun få besøg i meget begrænset omfang. De ældre, der bor i eget hjem, har nok også i endnu højere grad end yngre danskere taget deres forholdsregler, når de har skulle have besøg af familien.

Mange børnefamilier har sikkert også kunne genkende at bedsteforældrene har hjulpet lidt ekstra til, når hjemmearbejde og lukkede institutioner har presset mange familier med mindre børn til det yderste.

Det er og har altså ikke været helt nemt at være bedsteforældre i denne coronatid, og netop derfor fortjener de en ekstra lille kærlig hilsen.

Find den perfekte buket til bedsteforældrene og sig tak her

Få 10% rabat til Euroflorist med rabatkoden TDPROMO10


Læs også: 5 regnjakker til efteråret

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.