Hvis du er en PC-spiller, så er der masser, du kan glæde dig til i år. Vi lister de tre spil, vi glæder os mest til, og guider dig til det rigtige udstyr.

Selvom vejret lige nu måske ikke er til at sidde indenfor og spille, så giver det store antal PC-spil, der udkommer i 2020 det gode vejr kamp til stregen.

PC Gamer har lavet en fyldestgørende liste over de PC-spil, der bliver udgivet i 2020. Den indeholder mange forskellige slags spil - og også et med en dansk skuespiller i hovedrollen.

Her vores top 3:

  • Cyberpunk 2077. En futuristisk verden med hackere, mennesker med robotdele og skuespilleren Keanu Reeves. Spillet er udviklet af folkene bag The Witcher 3: Wild Hunt. Foudbestil spillet her og få det på udgivelsesdatoen.
  • Death Stranding. Udviklet af japaneren Hideo Kojima, der er kendt for hans omfattende verdener. Vi er også her i fremtiden i et post-apokalyptisk USA, hvor din opgave blandt andet er at viderebringe pakker og etablere netværk. Den danske skuespiller Mads Mikkelsen har en af hovedrollerne sammen med stjernen fra The Walking Dead Norman Reedus. Foudbestil spillet her, og få det på udgivelsesdatoen.
  • Halo Infinite (eller Halo 6). Spillet er ligesom de andre i serien et FPS spil og Master Chief er igen hovedrolleindehaveren. Spillet skulle være mere “menneskeligt”, da Master Chief får en mere fremtrædende rolle end i Halo 5.

Find det rigtige udstyr
Èn ting er spillet en anden er udstyret. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker at spille med ligesom det selvfølgelig også kommer an på, hvilke slags spil man spiller. Vi giver dig her et par gode råd med på vejen.


Mus
De fleste gaming mus har en rimelig høj standard til at begynde med. Derfor bliver det endnu vigtigere at kigge ind i, hvilke spil du spiller mest. Musen skal nemlig passe alt afhængigt af om du spiller MMO (Massively Multiplayer Online) eller FPS (first-person-shooter). Vægt, greb og multifunktionalitet er alle ting, der kan være vigtige for dig eller ej. Vi har alle præferencer, så hvis du ikke har en favorit, så skal du prøve dig frem.

Havit MS900 Gaming Mus
Med en MS900 gamermus fra Havit får du det bedste fra to verdener. Du kan nemlig skifte mellem to sidepaneler, hvor du enten har de klassiske frem og tilbage taster eller 9 fuldt programmerbare macrotaster. Specielt i MMO/MOBA gaming er det en fordel at have mange macrotaster lige ved hånden, da du kan tilpasse dem, så du kan eksekvere kommandoer lynhurtigt og effektivt!

249 kr. Find den her


Hama - uRage Reaper Revolution Gaming Mus
Gaming mus med integreret 8200 dpi laser Avago spillesensor som giver stor præcision. Integreret Omron omskifter til en længere levetid. Ergonomisk design til lange gaming sessioner. Godt belagt greb der forhindrer dig i at miste grebet. Justerbar dpi indstilling på op til 8200 dpi for præcis og nøjagtig styring.

Pris: 425 kr. inkl fragt. Find den her


SteelSeries Rival 650 Trådløs Gaming Mus
SteelSeries Rival 650 er den trådløse udgave af den sublime Rival 600. Du får altså samme vanvittige gamermus… bare uden ledningen!Det avancerede TrueMove3+ optiske duel sensor system kombinerer ægte 1 til 1 sporing med øjeblikkelige løfte-sporing. Den primære sensor er utrolig præcis og har ingen acceleration, ingen sporingsfejl og ingen forsinkelser. Den sekundære sensor sørger for ægte dybdeopfattelse og løftesporing ned til 0,5 mm. Det giver dig mere kontrol, en øget præcision og hurtigere bevægelser.

899,00 kr. Find den her

Find den perfekte musemåtte her


Tastatur
Keyboardet er måske din vigtigste makker, når du skal spille på PC. Knapper, software, switches og effekter er alle nogle af de ting, du skal forholde dig til, når du skal vælge keyboard. Brug god tid til at finde ud af, hvad der passer bedst til dig, hvis du ikke allerede ved det. Mekaniske tastaturer har længe været go-to tasturet for gamere. De er ikke kun hurtige at skrive eller spille på, de holde også op til fem gange længere end membran tastaturer.

DON ONE - Salvatore gaming keyboard
Med det helt nye, mekaniske gaming keyboard fra DON ONE kan du klikke dig til sejr på den mest lydløse og lækre måde. Gaming tastaturet fra DON ONE er spækket med fede features, lækkert lys og lynhurtige reaktionsevner.

NU 279 kr. inkl. fragt (Før 399 kr.) Find det her


VPRO Gaming - V700S Mekanisk Gaming Keyboard (Nordisk layout)
Mekanisk Gaming Keyboard Backlit V700S. Mekaniske taser, justerbar baggrundsbelysning, indbygget hukommelse og nordisk layout.

  • Mekaniske taster
  • Justerbar baggrundsbelysning
  • Indbygget hukommelse
  • Nordisk layout (Æ,Ø,Å)

NU 475 kr. inkl. fragt (Før 499 kr. ) Find det her


SteelSeries - Apex 7 Red Switch Gaming Keyboard - Red Switch
Med et OLED Smart Display får du direkte notifikationer fra Discord, Tidal og spil. Mekaniske gaming switches, Series 5000 Aircraft grade aluminium ramme og aftagelig magnetisk touch støtte til håndleddet.

1399 kr. inkl fragt. Find det her

Se flere tastaturer her


Headset
En præcis gengivelse af lydene i et spil kan være forskellen mellem liv eller død. Med et ordentligt headset har bedre mulighed for at høre fjenden nærme sig. Derudover er det nok også at foretrække, hvis alle i husstanden ikke kan høre, hvad der foregår i spillet, så de ikke bliver forstyrret. Det gælder for headset som for andet udstyr, at det er vigtigt, at det passer til dig. Det skal sidde på dit hoved og dække dine ører i lang tid ad gangen, så derfor skal det være komfortabelt for dig at have på.

Logitech G332 Gaming Headset
Logitech G332-gamingheadsettet har lydenheder på hele 50 mm.,  hvilket sikrer en optimal lydgengivelse. Du får en helt ny oplevelse i dine yndlingsspil. Det lette, slanke og komfortable headset er udstyret med behagelige ørepuder i robust kunstlæder, som kan drejes hele 90 grader, så headsettet altid sidder sikkert og behageligt selv ved de længste gamingsessioner. Den store 6-mm-mikrofon sikrer en krystalklar stemmegengivelse, og den kan hurtigt vippes op for at slå mikrofonen fra og ned igen for at genaktivere mikrofonen.

399 kr. inkl. fragt. Find det her


​Logitech G533 Trådløs Gaming Headset
G533 Wireless Gaming Headset. Det trådløse Logitech G533-gamingheadset har Pro-G-højtalerenheder og DTS Headphone:X 7.1-surroundsoundteknologi, der kan genskabe effekter og lyde fra spilomgivelserne som spildesignerne ønsker, at du hører. Få en rækkevidde på op til 15 m med digital lydtransmission uden tab og op til 15 timers batterilevetid. G533 er et holdbart letvægtsheadset der omhyggeligt er designet ved hjælp af de nyeste materialer og produktionsteknikker så du kan have det på i mange timer. Det har også en mikrofon med støjreduktion på en justerbar mikrofonarm, lettilgængelig drejeknap til justering af lydstyrken og afbryderknap til mikrofonen.

NU 799 kr. inkl. fragt (Før 1349 kr). Find det her


Sennheiser - Game Zero Gaming Headset Black
GAME ZERO har Sennheisers "Ergonomic Acoustic Refinement"-teknologi og giver det ultimative i akustisk præcision og klarhed. Det opdaterede lukkede design med skræddersyede ørekopnet af lakeret stål lader dig høre selv den mindste detalje i dit spil.

1190 kr. inkl. fragt. Find det her

Find flere headsets her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.