De fleste fashionistaer kigger mod Vogue for inspiration til stil og modetrends. Det gør vi selvfølgelig også, og der er især 3 typer af sandaler som hitter. Én af dem overrasker.

Sommer er sandalvejr - uanset hvor du skal holde ferie Men hvilke sandaler skal du gå i denne sommer? Et af de mest anerkendte modemagasiner i verden, den franske udgave af Vogue, har svaret.

Der er kort sagt tre slags sandaler, som hitter ekstra meget i år. En ægte strandklassiker, en raffineret udgave med historiske rødder og én kæmpe overraskelse, som helt sikkert vil dele vandene.

Der er tale om Flip-flops, gladiator sandalerne og hold nu fast; sandalen som Vogue meget præcist kalder “Dad shoes” - altså far-sko. De første kender og elsker vi, men den sidste, som navnet også angiver, sidder oftest på fødderne af fædre på ferie i beige shorts og med bæltetasker. Det er den klassiske ergonomiske, flade sandal med stropper.

Men den har altså fundet sin vej til modebilledet i 2020, så måske vi bare skal kigge på den med nye øjne og glæde os over, at vi både kan være hippe og komfortable på samme tid.

Der er heldigvis masser at vælge imellem i de tre kategorier - og heldigvis behøver du heller ikke at have den store pengepung fremme for at være med på moden. Her er vores bud på de flotteste styles i hver kategori.

 

Flip-flops (klip-klappere)

 

Slip-In Sandaler- NA-KD Shoes, Hvid
259,- Køb dem her


Slip-In Sandaler - Birkenstock, Sort
649,- køb dem her


Lædersandaler Med Tåring Og Remme - NA-KD Shoes, Hvid
359,- køb dem her


Klipklappere Med Vatterede Stropper - NA-KD Shoes, Sort
259,- køb dem her


Toe Strap Mules - NA-KD Shoes, Grøn
289,- køb dem her

 

Gladiator sandaler

 

Sandaler - NA-KD Shoes, Rød
259,- køb dem her


Højhælede Med Strop På Læg - NA-KD Shoes, Sort
259,- køb dem her


Sandaler Med Flettet Hæl Og Eyeletdetalje - NA-KD Shoes, Gul
359,- køb dem her


Sandaler - NA-KD Shoes, Hvid
259,- køb dem her


Sandaler - NA-KD Shoes, Gul
259,- køb dem her

 

Far-sandalen

 

Chunky Velcro Sandals - NA-KD Shoes, Sort
359,- køb dem her


Aiko Sandal White - Pieces
249,- køb dem her


Hiking Sandal black magic, Monki
300,- køb dem her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.