Bliver du også gang på gang imponeret over deltagerne i den store bagedyst? Teknik og tålmodighed er nogle af ingredienserne, men det rette udstyr kan give det sidste finish til dine kagekreationer.

Corona har sat en stopper for mange ting, men heldigvis kan virussen ikke sætte en stopper for et af DRs helt store efterårshits: Den store bagedyst.

Programmet vender tilbage lørdag 3. oktober med fem kvinder og fem mænd, der alle kæmper om at blive vinder af Danmarks måske største bagekonkurrence. Med piskeris, rystende fingre og mel i hænderne skal de forsøge at lave kendte klassikere og nye mesterværker til perfektion. Du kan tyvstrate med at se gamle sæsoner på DR TV - og måske blive inspireret af tidligere sæsoners mesterværker.

Find alt hvad du skal bruge i bageudstyr hos HW Homeware

Der bliver sikkert heller ikke sparet på de alternative køkkenredskaber i denne sæson. Tidligere deltagere har blandt andet gjort brug af balloner, hjemmesvejsede forme og Air Brush udstyr. Bagerne i den store bagedyst skyer ingen midler for at pynte og kreere de flotteste og bedste kager.

Find alt hvad du skal bruge til kagebagning hos Kageting

Aldrig gå ned på udstyr er et brugt udtryk som også kan anvendes, når det handler om bagning. Men hvis man er helt almindelig kagebager, som blot ønsker at hive sine kager op til næste niveau eller vil imponere familie eller venner til en fødselsdag, så er der heldigvis få og enkle redskaber, der kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan sikkert genkende nogle af redskaberne fra Den Store bagedyst, hvor bagerne har brugt versionerne af nogle af redskaberne. Vi har samlet et udvalg her, så du kan bage dine egne mesterværker.

Afkølingsrist fra Mette Blomsterberg
Er din kage blevet taget ud af formen eller småkagerne færdige og skal afkøles inden, du kan putte pynt på, så er denne afkølingsrist din bedste ven.

Pris: 99 kr. FØR 149 kr.
Find den hos HW Homeware her

Eurotins bageforme sæt med fire
I Den store bagedyst er det sjældent at kagerne kun har den klassiske runde eller firkantede form. Med disse kageforme kan du eksperimentere med forskellige størrelser og skabe nye former. Du kan også let bruge bageformene til at lave kager i flere lag.

Pris: 259 kr.
Find dem hos Kageting her

Funktion metaltyller med tre forskellige
Skal du lave flødeskumskage eller muffins, så får din topping et ekstra finish med metaltyller i forskellige variationer.

Pris: 89, 95 kr.
Find det hos HW Homeware her

Du kan også gå all-in med det helt store tyllesæt med flere end ti forskellige tyl.

Pris: 267, 50 kr.
Find det hos Kageting her

Silikonemåtte fra Silikomart
Bagepapir er tyndt og ikke særlig handigt, når du skal arbejde med tynde cookies eller chokolade pynt. En silikonemåtte sikrer, at intet sidder fast og kan samtidig tåle både fryser og ovn.

Pris: 159,20 kr.
Find den hos Kageting her

Cucina dejskraber 3. stk
Du troede måske, at den helt almindelige dejskraber var nok. Men skal du have præcision i din bagning, så vil disse dejskrabere hjælpe dig. Du bruge til dem til dekoration, eller de kan hjælpe dig til at løfte fx chokolade pynt af en bageplade.

Pris: 29, 95 kr
Find det hos HW Homeware her

Termometer til chokolade fra Silikomart
Den tempererede chokolade, er en kunst der kræver både teknik og tålmodighed. Med et termometer kan du sikre, at din chokolade får den helt rigtige temperatur og dermed den perfekte finish.

Pris: 159 kr.
Find det hose Kageting her

Kageplade i guld/sort til servering
Der er ikke meget ved at have lavet en flot kage uden noget pænt at servere den på. Denne runde kageplade er guldfarvet på den ene side og sort på den anden - alt efter hvad der passer bedst til din kage.

Pris: 39 kr.
Find det hos Kageting her

Wilton Fondant Glatter
Fondant - kagens svar på modellervoks skal, i hvert fald ifølge bagedyst dommerne, være helt glat og jævn på kagen, hvis det skal være gjort rigtigt. Det kan du nu gøre med denne udglatter.

Pris: 45 kr.
Find den her hos Kageting

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også