For mange børnefamilier betyder oktober også efterårsferie, og det er den perfekte anledning til at hygge og små aktiviteter for hele familien.

Ferie behøver ikke at betyde udenlandsrejser eller ture tværs over landet. Ferie kan sagtens være ekstra tid hjemme sammen hele familien. Denne efterårsferie er ingen undtagelse.

I kan som altid tage på opdagelse i naturen, blive klogere på nogle af landets mange museer eller I kan blive hjemme og tage fat på nogle af de mange aktiviteter, som I kan lave sammen derhjemme.

Vi giver her fire tips til ting I kan tage jer til derhjemme - både med små og lidt større børn.

   Tip 1: Krea-kasser - Gå i det kreative værksted

Måske du ikke selv er den mest kreative i klassen, men det behøver heldigvis ikke at være kunst - bare sjovt! Krea-kasser gør det nemt for jer at være kreative sammen, da I får det hele samlet og lige ved hånden. Måske i endda kan tyvstarte på Halloween pynten eller julenisserne? Kun fantasien sætter grænser.

Stor Kreativ Hobbyboks

Der er lagt op til mange timers sjove, kreative udfordringer.

Noget af det du finder i boksen er:

  • Lim
  • Saks
  • Små pompomer
  • Perler
  • Perleplader
  • Skumark
  • Piberensere
  • Tuscher

Før: 349,00 DKK  NU: 299,00 DK
Køb sættet her


Kreativ med tekstiler

Materialesæt med forskellige kreative materialer til let dekoration af flaskeholder, nøglesnor, mulepose og pung med stempeltryk, tusch og rub-on motiver. Inspiration medfølger

Indhold: 1 nøglebånd, 1 flaskeholder, 1 mulepose, 1 pung, Colortime tekstiltusch, kombinationsstempler, stempelfarver og overføringsmærkater

Pris: 189,95 DKK
Find sættet her


Hama Midi Bøtte 7701 20.000 Perler, 5 Perleplader & Selvklæbende Motiver

Aldersgrænse: Fra 5 år.

Indhold: 20.000 perler, 5 perleplader, 1 Hama Bead-Tac, motivark, vejledning og strygepapir.

Pris: 335,00 DKK
Køb perlesættet her


   Tip 2: Tag børnene med i køkkenet

Til hverdag skal maden helst være på bordet tidligt, og der er ikke meget tid til kreative udskejelser og små børnefingre. Brug tiden sammen i køkkenet til at bage brød eller kage eller lære nye retter sammen. Disse kogebøger kan hjælpe jer på vej til at finde lækre og børnevenlige opskrifter.

Politikens Forlag
Politikens Forlag
Vis mere

Børnenes bagebog

Pris: 269,95 DKK
Find bogen og se flere bøger her

Det smager bare meget bedre, når du selv har bagt dine boller, brød og kager og det er slet ikke så svært. Børnenes bagebog er en ny revideret udgave med 75 opskrifter, som gør det nemt for børnene at følge. I bogen finder du bl.a. opskrifter på brød, knækbrød, pizzadej, fine og festlige kager og julegodter.

Hjemmelevering med GLS kun 19,-


Kagetid
People'sPress

Pris: 249,95 DKK
Find den lækre kagebog her

Vinderen af Den store bagedyst 2015 Liv Martine og tegneren Simone, er gået sammen om at skabe den lækreste kagebagebog til piger og drenge og deres forældre. Bogen er illustreret med lækre billeder og illustrationer i Simones skønne streg, og med ambitiøse men meget pædagogiske opskrifter. Der er opskrifter på bla. Kajkager i forklædning, donuts, 'To die for' isvaffellagkage m.fl. I alt 139 flotte og inspirerende sider.

Find flere køkken, bageredskaber og andet udstyr i børnehøjde, så du trygt kan tage børnene med i køkkenet hos Lirumlarumleg her.

Hjemmelevering med GLS kun 19,-


   Tip 3: Spil med hele familien

En gammel klassiker vil nogle måske sige, men brætspil er og bliver en både sjov og hyggelig aktivitet for hele familien. Find jeres ynglingsspil eller prøv et helt nyt.

Klassisk Ludo med dyr

Brætspillet, hvor alle kan være med. Dette ludo spil i træ er udstyret med søde dyr i stedet for de klassiske ludobrikker - et hit blandt de mindre børn.

Pris: 159 DKK
Find det hos sundleg.dk


Foodspinner - lærerigt brætspil

Sjovt brætspil, der lærer børn om mad og madspild

Hele familien kan være med - hvor alle vinder ny viden om, hvordan vi sammen kan mindske madspild og samtidig få smagt på en masse nyt og spændende mad.

Spillet er udviklet i Danmark af tre lærere og testet af elever.

Før: 348 DKK Nu: 191 DKK
Find det hos Mammashop her


 

Ka’ du tage et hint? Find ud af det med Hint Junior

Tegn, mim og hint. Hint junior er et underholdende familiespil, hvor dine holdkammerater skal forsøge at gætte, hvad du prøver at hinte til dem.

I skal være minimum 4 personer for at spille Hint junior, og børn fra 8 år og opefter kan spille med.

Pris: 249,95 kr.
Find det hos Bog & Idé her


Sæt en - eller flere film på

Selvom de fleste husstande er udstyret med én eller flere streamingtjenester, så er det altså noget ved det, når man sætter en film på med disc og det hele. Brug det som en anledning til at lægge telefonerne til side og samle familien i sofaen.

Harry Potter  1-7 Blu ray bokssæt

Den komplette Harry Potter kan nu nydes hjemme i stuen - der er til mange timers underholdning.

Pris: 299, 95 DKK
Find boksen hos danske Gucca herDansk trilogi-klassiker

Husker du Krummerne? Nu kan du få alle tre film i én samlet boks, så er der lagt i kakkelovnen til et glædeligt gensyn for de ældste og nye oplevelser til de yngste.

Pris: 69,95 DKK
Find sættet hos danske Gucca

Steven Spielberg klassiker for hele familien

Steven Spielbergs fantasiunivers danner rammen omkring Goonierne, hvor en flok små helte kastes ud i en dramatisk færd, som overgår deres vildeste drømme!

Pris: 49,95 DKK
Find den hos danske Gucca her


 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.