Mens skoler, børnehaver og pasningstilbud er lukkede på grund af coronavirus, kommer ungerne hurtigt til at kede sig. men med en god lydbog er underholdningen sikret - og du får mulighed for at arbejde lidt. Lige nu er der 30 dages gratis abonnement hos Mofibo for BT-læsere.

Børn har meget lille forståelse for de begrænsninger, der bliver sat for dem i øjeblikket på grund af coronavirus. De bliver hurtigt rastløse og skal aktiveres og underholdes. Heldigvis kan du give dem en god oplevelse, samtidig med at der kommer lidt ro på børnene derhjemme, med en god og spændende lydbog for børn.

Læs eller lyt til mere end 150.000 bøger hos Mofibo. BT-læsere får de første 30 dage gratis. - Stop abonnementet, når du vil

Mangler du inspiration til hvilke lydbøger, der hitter blandt børnene, så har vi her udvalgt 6 knaldgode bøger, som helt sikkert vil være populære.

1. Vitello redder verden
Af: Kim Fupz Aakeson Med: Nicolas Bro
Findes som lydbog

Find de bedste lydbøger på Mofibo til rejsen.
Find de bedste lydbøger på Mofibo til rejsen.
Vis mere

Mor ser nyheder en tirsdag morgen og bliver i rigtig dårligt humør: ”Sult og forurening og elendighed,” siger hun og forudser jordens snarlige undergang. Det bekymrer selvfølgelig Vitello, der ser en lysende fremtid for sig med stor rigdom og en sportsvogn - det vil han ikke risikere at gå glip af, så han går ud for at hente sine venner, så de sammen kan redde verden. De lægger hårdt ud med at villle stoppe klimaforandringer og fattigdom, de bygger vejspærringer og forsøger at hjælpe en hjemløs. Men de voksne forstår jo ingenting, og det er alligevel ikke så let at redde hele verden.

Find den her

2. Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Af: Jakob Martin Strid Med: Lars Thiesgaard
Findes som lydbog

Lydbogen perfekt til ferien: Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Lydbogen perfekt til ferien: Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Vis mere

Livet går sin fredelige gang i Solby, indtil vennerne Mitcho og Sebastian fisker en flaskepost op fra havnen: Er flaskeposten virkelig fra JB, byens forsvundne borgmester? Findes Den Mystiske Ø? Hvad med De Forfærdelige Pirater, Den Frygtelige Sødrage og Det Natsorte Hav? Og ikke mindst:: Hvordan kan den KÆMPESTORE pære hjælpe de to venner? Svarene finder du i Jakob Martin Strids spændende og eventyrlige roman for børn i alle aldre.

Hent den her og vi dine børn en dejlig tur på ferien

Harry Potter og De Vises Sten
Af: J.K. Rowling Med: Jesper Christensen
Findes som lydbog

Lydbog fra Mofibo: Harry Potter og De Vises Sten
Lydbog fra Mofibo: Harry Potter og De Vises Sten
Vis mere

Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal starte på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Han skal bl.a. medbringe tryllestav, troldmandshat og enten en kat, en ugle eller en tudse - og så starter et eventyrligt liv for Harry, der skal lære et hav af magiske tricks og desuden må tage kampen op mod den onde troldmand, der dræbte hans forældre.

Opret dig på Mofibo og få adgang til et hav af gode lydbøger her

Otto er et Næsehorn
Af: Ole Lund Kirkegaard Med: Peter Frödin
Findes som lydbog og e-bog

Lyt eller læs til lydbogen på Mofibo - Otto er et Næsehorn
Lyt eller læs til lydbogen på Mofibo - Otto er et Næsehorn
Vis mere

Fortællingen om Toppers og Viggos genvordigheder med næsehornet Otto, der først er en tegning på tapetet, men pludselig træder frem og bliver spillevende. Og hvem har sådan plads til at have et helt levende og meget sultent næsehorn boende hos sig?

Find den her

Sigurd fortæller danmarkshistorie
Af: Sigurd Barrett Med: Sigurd Barrett
Findes som lydbog og e-bog

Lydbogen på Mofibo Sigurd fortæller danmarkshistorie.
Lydbogen på Mofibo Sigurd fortæller danmarkshistorie.
Vis mere

Tag med gennem 128.00 års vildt underholdende danmarkshistorie fortalt i vanlig fritløbende stil af Sigurd Barrett og rigt illustreret af Jeanette Brandt. Men pas på: der er fare for selv at lære noget, når der læses højt for de mindste. Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne; de første mennesker der menes at have betrådt dansk jord. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, droninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid. Det er dannelseshistorie for de mindste, de lidt større og for højtlæseren. Danmarkshistorien begynder her.

Lyt til lydbogen og lær en masse om danmarkshistorien her

Disneys Frost
Af: Disney Med: Lea Baastrup Rønne
Findes som lydbog og e-bog.

Lyt til den ultra populære historie om Disneys Frost på lydbog på Mofibo.
Lyt til den ultra populære historie om Disneys Frost på lydbog på Mofibo.
Vis mere

Den ukueligt optimistiske Anna begiver sig ud på en episk rejse for at finde sin søster Elsa, hvis isnende kræfter har fanget kongeriget Arendal i evig vinter. Anna får selskab af bjergvandreren Kristoffer og hans trofaste rensdyr Sven. De strider sig gennem snedækkede bjerglandskaber, møder mystiske trolde og en sjov snemand ved navn Olaf i deres kamp mod både tiden og elementerne for at redde riget. Tag med på vidunderlige eventyr med prinsesse Anna og Dronning Elsa.

Lyt til den her

Læs også: Inspiration til fastelavn: Her er udklædningen børnene skal have på i år

Læs også: Bliv en klogere investor: 5 bøger, du SKAL læse

Dette indhold er produceret af Berlingske Media Native & Creative i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.