Med en prisvindende internetløsning er det farvel til langsomt internet – uanset hvor i hjemmet man befinder sig.

Kender du det, hvor du lige vil rykke fra stuen ind i soveværelset for at se den sidste del af din yndlingsserie, inden du skal sove? Du har lagt dig godt til rette, trykker på play, og så vil skidtet ikke starte.

Læs om fibernet fra Eniig her

Du har bevæget dig nogle meter væk fra din gamle internetrouter, og der er kommet en væg imellem, som bremser al hastigheden på internettet, som du hver måned betaler for i dyre domme.

Men sådan behøver det ikke at være. Med Waoos Smart WiFi slipper du for at skænke langsomt internet en tanke, uanset hvor i hjemmet du er.

Waoo Smart WiFi kan typisk række op til 20 meter igennem et par almindelige vægge, og løsningen tager kun 10-15 minutter at sætte op.

Intelligent WiFi
Med Waoo Smart WiFi fra Eniig får du trådløst internet af høj hastighed ved hjælp af to trådløse WiFi-enheder, der, modsat de billige internetroutere fra det nærmeste super- eller byggemarked, er pålidelige, driftssikre og har garanti for tophastighed på forbindelsen.

De seneste fem år har Waoos internetløsninger været helt i top i Loyalty Groups årlige BrancheIndex for ”bedst i test”-internet, men nu har man også høstet international anerkendelse for sit Smart Wifi, der kom på gaden tidligere i år.

Få mere information om intelligent WiFi fra Eniig her

Ved en af verdens førende WiFi-konferencer i London strøg Smart WiFi nemlig helt til tops for at have udviklet en unik skræddersyet løsning til kunderne.

Førstepladsen kom blandt andet i hus på baggrund af den avancerede teknologi, design, prisniveau og vækstpotentiale, og Waoos Smart WiFi satte blandt andet den amerikanske gigant Google til vægs.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media Native & Creative i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.