Selvom 2020 har været fyldt med store larmende modetendenser, kan smykketrends hurtigt gå forbi næsen, da de er mere subtile og sværere at spotte i gadebilledet. Derfor viser vi dig tre store smykketendenser, som du skal kende i år.

For mange kvinder er smykker en mindst lige så stor del af et outfit som en kjole, et par sandaler eller en moderigtig taske. Smykker er nemlig med til at fuldende et look, tilføre det noget kant og sætte et personligt præg på din stil. Et smykke er ofte det, der løfter en hverdagskjole til en festlig aftenbeklædning.

Et smykke kan også afsløre en hel del om den, der bærer det, og ofte ligger der en masse tanker og følelser bag valget af de funklende objekter. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilke smykker du vælger at gå med.

Men det kan være svært at navigere i de forskellige stilarter, og du kan hurtigt træde forkert, når det kommer til valg af farver, tykkelser og former på smykkerne.

Derfor guider vi dig her med tre store smykketrends, som du ikke går galt i byen med dette efterår!


1. Trend: Lag-på-lag

Du kender måske udtrykket “less is more”, hvor den minimalistiske stil er i højsædet. Det er bestemt ikke tilfældet for denne smykketrend! Her kan du næsten ikke få kæder nok, og sammensætningerne er uendelige. Brug gerne den simple kæde som udgangspunkt og suplér med flere tykkelser og måske en mere fremtrædende perlekæde.

1. Trend: Lag-på-lag
1. Trend: Lag-på-lag
Vis mere

1: Multi Pearl Moon Drop Necklaces fra NA-KD | 109,-
Fås både i gulv og sølv - køb den her

2: Mønthalskæde i guld | 99,-
Find den i guld eller sølv her

3: Dobbelt halskæde i klassisk design | 59,-
Find den elegante halskæde her


2. Trend: Panserkæden

Den hotteste smykketrend lige nu må uden tvivl være panserkæde-trenden, som har braget igennem hen over sommeren. Du finder det link-lignende udtryk i alt lige fra øreringe til armbånd og halskæder. Selvom de originale kæder lægger i den dyrere ende, har vi også fundet nogle budgetvenlige bud, så alle kan være med.

2. Trend: Panserkæden
2. Trend: Panserkæden
Vis mere

1: Panserhalskæde af Maria Black | 3.000,-

Perfekt som gave eller selvforkælelse.
Køb den smukke halskæde her

2: Smykkesæt i panserkæde-stilen | 109,-
Køb det fine sæt her

3: Elegant chunky panserkæde fra SNÖ of Sweden | 239,-
Kun få tilbage! - Køb halskæden her


3. Trend: Farveeksplosion

Hvis du tør at bevæge dig uden for de sædvanlige guld- og sølvfavoritter, så er dette en trend for dig! Prøv med smukke juvelfarver som safirblå, rubinrød og smaragdgrøn, der helt sikkert vil gøre sig perfekt ind i det farverige efterår.

3. Trend: Farveeksplosion
3. Trend: Farveeksplosion
Vis mere

1: Farvede rhinsten øreringe fra &Otherstories | 195,-
Find dem her

2: Violette øreringe af Maria Black | 600,-
Se det store udvalg af Maria Black smykker, og køb øreringene her

3: Grøn halskæde af Stine Goya | 400,-
Køb det her

Grønt armbånd af Stine Goya | 500,-
Køb armbåndet her


Læs også: Op med håret: Hårpynten der gør en dårlig hårdag god

Læs også: Mode: 7 tasker til dagligdag eller fest

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.