Havde man kun købt billet til Smukfest for at se Britney Spears i år, bør man straks bede om pengene igen.

For sikke en omgang skingert, upersonligt freakshow, den for længst fallerede amerikanske popstjerne serverede i bøgeskoven.

Vi ved jo godt, at hun ikke kan synge, så selvfølgelig var det en stor omgang robot-agtig playback. Det, der stod tilbage, holdt bare heller ikke.

Langtfra.

Det er ved at være et par sæsoner siden, at den i dag 36-årige Britney Spears dansede elegant over et scenegulv.

I stedet hoppede hun gumpetungt frem og tilbage med sine dansere, mens hun mest brugte tiden på at rette sit hår og sørge for, at brysterne sad, som de skulle.

I sit undertøjs-kostume åbnede hun sit Las Vegas-show pumpet med aerobic-hymnen ’Work Bitch’ tilsat elendig lyd, alt for meget koreografi og et hav af måbende blikke.

’Baby One More Time’ og ’Oops!...I Did I Again’ blev spillet lynhurtigt i starten af sættet i underlige larmende udgaver, og herefter begyndte den store folkevandring, så det de sidste tre kvarter var nemt at gå helt op foran til scenen.

Britney Spears på Smukfest 2018.
Britney Spears på Smukfest 2018. Foto: Helle Arensbak
Vis mere

Det lugter langt væk af kæmpe fiasko. Årets suverænt største popnavn bør som minimum kunne holde publikums opmærksomhed i mere end de 20 minutter, det tager at tage et billede til Instagram af giraffen.

En mandlig fan blev hevet op på scenen til verdens mest usexede 'lak og læder'-show(?), hvor Britney gjorde alt, hvad hun kunne, for ikke at komme i nærkontakt med sin gæst.

Nedturen fortsatte med et malplaceret Missy Elliott-medley og et klodset stripper-stang-show, og sådan kan man fortsætte opremsningen af elendige indfald.

At en computer-udgave af rapperen Will.i.am på storskærmen under nummeret ’Scream and Shout’ kunne udløse et af aftenens største bifald, siger måske det hele.

Britney Spears er muligvis den mest ikoniske sangerinde i sin generation, men hun er også den værste live.

Som sagt: Var du kun kommet på Smukfest for at se Britney Spears, så kræv omgående pengene igen.