Onsdag aften får serien 'Prins Joachim fortæller' premiere på DR K, og i den forbindelse har B.T. bedt Jim Lyngvild om at se og anmelde programmet.

Jim Lyngvild er kendt for at være royalist til fingerspidserne og har senest skabt buster af hhv. Dronningen og Kronprinsen, ligesom han har udgivet bogen 'Danmarks konger og dronninger'. Og Jim Lyngvild er da bestemt også begejstret for prins Joachims optræden i det nye tv-program.

»Gud, hvor er prins Joachim en fantastisk fortæller,« siger Jim Lyngvild i sin anmeldelse, der er sendt på video fra en gade i Indien, hvor han i øjeblikket holder ferie.

Han lægger dog ikke skjul på, at selvom han er vild med prins Joachim, så falder programmet i sin helhed ikke i Jim Lyngvilds smag.

Jim Lyngvild er superroyalist og begejstret for prins Joachim i den nye tv-serie 'Prins Joachim fortæller'.
Jim Lyngvild er superroyalist og begejstret for prins Joachim i den nye tv-serie 'Prins Joachim fortæller'. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

I 'Prins Joachim fortæller', der er en dokumentarisk serie på seks afsnit, ser man prinsen udfolde sig som vært og historiefortæller, hvor han gennemgår danmarkshistorien.

I serien taler prins Joachim også med eksperter, men det havde han ikke behøvet, hvis du spørger Jim Lyngvild.

»Hvor ville jeg bare ønske, han ville fortælle meget mere om sin viden i stedet for i speaken at fortælle en masse viden og spørge eksperterne: 'Hvordan var det nu, det var?'« siger Jim Lyngvild.

»Det virker lidt dobbelt, for vi kan faktisk mærke, han har en enorm viden, han gerne vil dele ud af, så lad det dog være hans viden i stedet for en eksperts viden,« tilføjer han.

Prins Joachim har været med på lige fod med alle andre, da dokumentaren om danmarkshistorien skulle filmes.
Prins Joachim har været med på lige fod med alle andre, da dokumentaren om danmarkshistorien skulle filmes. Foto: Nordisk Film Production A/S
Vis mere

Slutteligt understreger Jim Lyngvild dog, at han gerne vil se meget mere til prins Joachim på skærmen.

»Jeg synes, programmet falder lidt ned mellem nogle stole på trods af, at jeg får lyst til at se meget, meget mere med prins Joachim.«

Jim Lyngvild giver programmet tre ud af seks stjerner, og du kan se hans anmeldelse fra gaden i Indien i videoen øverst i artiklen.

'Prins Joachim fortæller' bliver sendt onsdage på DR K.