For et år siden fik tidens største popstjerne Beyoncé hele verden til at måbe og juble med sin magtdemonstration af en optræden på musikfestivalen Coachella i Californien.

Med et udstyrsstykke af hundredevis af dansere, et kæmpestort orkesterkorps og gæsteoptrædener fra Jay Z, Solange og sine tidligere bandsøstre i Destiny's Child, Kelly Rowland og Michelle Williams, forvandlede hun Coachella til Beychella.

Koncertfilmen 'Homecoming' er instrueret og produceret af stjernen selv, der som altid er optaget af at have kontrol over sit image. Filmen viser lange klip fra koncerten samtidig med, at den dokumenterer processen bag.

Beyoncé ønskede med koncerten at hylde de historiske sorte universiteter. Som hun siger i filmen, var hun ikke interesseret i at møde op på Coachella med en blomsterkrans om hovedet - det var vigtigt for hende at bringe sin kultur til Coachella.

En imponerende bedrift

Det var vigtigt for hende, at alle hendes sorte fans, der har fået at vide, at de så forkerte ud, følte sig repræsenteret af de 200 sorte performere på scenen, der ser forskellige ud - og kan helt utrolige ting med deres kroppe.

Koncerten er imponerende bedrift, men filmen viser også, at Queen Bey ikke er blevet popdronning uden ofringer og benhårdt arbejde. Vi følger med i de otte måneders prøver, hvor Beyoncé i starten stadig ammer sine tvillinger, og hendes krop længes efter dem frem for at træningslokalet.

Hun kæmper med at komme i form og har en strikt diæt, men glæden er stor, da hun kan passe sit gamle kostume. Samtidig formår hun at være en inspirerende chef for sit crew. Beyoncé siger i filmen, at hun har skubbet sig selv langt ud over sine grænser, og at hun nok aldrig vil gøre det igen. Men mon ikke, hun snart endnu engang slår benene væk under os?

'Homecoming: A Film by Beyonce' kan streames på Netflix.