Det kan nogle gange gå lidt for stærkt på direkte tv.

Noget, NFL-reporteren Bridget Condon fra Californien nok i den grad kan skrive under på.

For hun får i disse dage stor opmærksomhed efter en tv-udsendelse, hvor nogle af hendes ord kom særdeles uheldigt ud.

Her skulle hun sætte nogle ord på Jalen Carter, der endte med at blive draftet som nummer ni af Philadelphia Eagles.

Her ville hun beskrive, hvilken type han er, og det endte i en lidt uheldig situation.

For rigtig mange på sociale medier skriver, hvordan det lød, som om hun på engelsk fik sagt: 'Big dick, big guy,' hvilket altså kan oversættes til: 'Stor penis, stor fyr'. Du kan se og høre episoden her.

Noget, der har medført tusindvis af kommentarer på både Twitter og Instagram fra seere, der griner af det noget spøjse optrin.

Der er dog også nogle, der kommer Bridget Condon til undsætning og skriver, at det også kunne lyde, som om hun snubler lidt over sine egne ord, og at hun måske var i gang med at sige 'big defense (forsvar, red.)' men i stedet fik kludret lidt i det.

Internettet er dog som bekendt en brutal størrelse, der aldrig glemmer, og klippet er efterfølgende gået viralt. I skrivende stund har 3,4 millioner set bare et af de klip, der er blevet lagt ud på Twitter.

På trods af at der allerede er gået flere dage, er der stadig mange, der fortsat sender drilske beskeder i hendes retning på de sociale medier.

Også Jalen Carter har det sidste stykke tid været i vælten. Det skyldes, at politiet gerne ville have fat i ham efter en bilulykke, der fandt sted i januar. Den kostede to mennesker livet – herunder Devin Willock, der var Carters holdkammerat i Georgia Bulldogs.

En ansat ved navn Chandler LeCroy skulle angiveligt have kørt om kap med Jalen Carter, hvilket endte i dødsulykken, da LeCroy med omkring 170 kilometer i timen bragede ind i et træ.