Den amerikanske træner Jason Brown er blevet et kendt ansigt i især USA, efter han har været en af hovedpersonerne i Netflix-dokumentarserien 'Last Chance U', der handler om football-holdet på Independece Community College i Kansas.

Men nu er Jason Brown fortid i jobbet som frontfigur for universitetsmandskabet.

Han har nemlig sagt sin stilling op, efter han er kommet i massiv modvind.

Forklaringen er, at Brown i sidste uge – ifølge flere amerikanske medier - har skrevet 'jeg er din nye Hitler' i en sms til sin tyske spiller Alexandros Alexiou. Selvsamme Alexandros Alexiou lagde efterfølgende en bid af sms-korrespondancen med Brown ud på sociale medier. Se den her:

Ud over Hitler-kommentaren skulle Jason Brown ligeledes på sms have truet med at fratage Alexandros Alexiou det stipendium, tyskeren tidligere er blevet tildelt, fordi træneren var utilfreds med hans indsats.

Siden har sagen trukket masser af overskrifter, og nu er det altså endt med, at Jason Brown har opsagt sit job.

Jason Brown har selv lagt et statement ud på Twitter, hvor han blandt andet skriver følgende om sin exit i jobbet:

'Efter det, der er kommet frem, er det klart, at det ville være næsten umuligt at blive her.'

Dan Barwick, der er den øverste chef på Independece Community College, har udtalt, at universitetet ikke tolerer Browns sprog, og var i gang med en undersøgelse af sagen, da træneren selv trak stikket.

»Dette har været en smertefuld episode for hele skolen og vores samfund, og denne udgang tillader os at fokusere fuldt ud på vores studerende,« siger han til KGGF Radio.