Det er formentlig de færreste, der tager deres læge med på stadion.

Men det er ikke desto mindre den virkelighed, Kylie Kelce befinder sig i. Det skriver Mirror.

For 12. februar kommer hun til at tage plads på State Farm Stadium i Arizona, når Philadelphia Eagles tager imod Kansas City Chiefs i årets Super Bowl.

Hendes mand spiller nemlig for Philadelphia-holdet og står over for en af karrierens største kampe. Den vil hun selvfølgelig ikke gå glip af – men det kræver lægelig assistance. Hvis nu, det sker.

Jason Kelce.
Jason Kelce. Foto: Matt Slocum
Vis mere

Super Bowl-kampen bliver spændende på mere end én måde for familien Kelce og kan i særdeleshed udvikle sig noget dramatisk for Kylie Kelce, der risikerer at gå i fødsel.

Parret venter sig en lille pige, og på kamptidspunktet vil Kylie Kelce være 38 uger henne i sin graviditet. Netop derfor har hun og Jason valgt, at hun skulle tage sin læge med til opgøret.

»Det kunne blive Super Kelce Bowl, hvis hun får et barn på stadion. Det står skrevet,« siger Jason Kelce i den podcast, han har med sin bror, Travis.

Parret har i forvejen to døtre.

Jason Kelce har vundet Super Bowl en gang tidligere i karrieren. Det var i 2018, da han og Philadelphia Eagles besejrede New England Patriots.

Dengang havde han dog ikke en fødende hustru på lægterne, da han og Kylie endnu ikke havde matchet på datingappen Tinder og mødt hinanden den vej.

I øvrigt spiller Jason Kelces bror, Travis, for Kansas City Chiefs.

Dermed skal de to brødre stå over for hinanden i årets Super Bowl.