Fodbolden er kommer godt i gang igen. NBA-sæsonen er genoptaget. Cykelsæsonen ruller igen.

Og om ganske få uger er NFL-sæsonen skemalagt til at starte sin nye sæson.

Mange af NFL's store stjerner har dog luftet deres frustrationer over, at sæsonen skal til at starte. I NFL kan det nemlig ikke på samme måde lade sig gøre at afvikle sæsonen i en 'boble', som NBA-sæsonen gør nu.

Og de mener ganske enkelt ikke, at sæsonen bør afvikles, som tilstanden er i USA for øjeblikket. En af dem er Cleveland Browns-superstjernen Odell Beckham, Jr.

I den forbindelse mener han, at NFL-ejerne er blevet for griske i deres drømme om at få afviklet sæsonen.

»Vi er ikke klar til fodboldsæsonen. Så hvorfor prøver vi at presse på? Det er tydeligvis på grund af deres penge. Og det går mig på, for sådan har det altid været. Og jeg hader at sige det, men ejerne er sådan: 'Årh, vi ejer jer spillere', og den form for ulighed, at de ikke ser os som mennesker.«

»Jeg føler bare, hele sæsonen ikke burde blive til noget. Jeg er forberedt på, det ikke kommer til at ske, og det vil jeg ikke have noget imod,« siger Odell Beckham, Jr. til Wall Street Journal.

NFL's ledelse arbejder lige nu med muligheden for at rykke sæsonstarten eller forkorte sæsonen. Endnu er der ikke nedlagt forbud mod at have tilskuere til kampene, men flere hold har annonceret, at de ikke kommer til at lukke fans ind.

Derudover har spillerne fået muligheden for at 'opt out', altså at springe sæsonen over, hvis de ønsker det. Flere store stjerner som Marcus Cannon og Dont'a Hightower (begge New England Patriots), Devin Funchess (Green Bay Packers) samt Damien Williams (Kansas City Chiefs) har valgt at benytte sig af den mulighed.

Spillerne kan nå at springe sæsonen over, hvis de beder om det inden 5. august. Odell Beckham, Jr. har endnu ikke benyttet sig at det valg.

Sæsonstarten i NFL står lige nu til at være den 10. september, mens Super Bowl er skemalagt til at blive afviklet 7. februar – natten til 8. februar dansk tid.