Lyt til artiklen

En frygtelig tragedie fandt sted lørdag i Dallas.

Her blev den 43-årige ungdomstræner Michael Hickmon pludselig skudt under en træningskamp mellem de børn, han trænede, og et andet hold.

Det skriver Washington Post.

Hickmon, der var amerikansk fodbold-træner, blev hastet på hospitalet efter at være blevet ramt, men hans liv stod ikke til at redde, og han afgik ved døden.

Aqib Talib var til stede i weekenden, da en ungdomstræner på brutal vis blev dræbt.
Aqib Talib var til stede i weekenden, da en ungdomstræner på brutal vis blev dræbt. Foto: Katharine Lotze
Vis mere

En af dem, der var til stede ved den tragiske episode, der endda blev optaget på en telefon, var den tidligere NFL-stjerne og Super Bowl-vinder Aqib Talib. Han er en af trænerne for North Dallas United Bobcats, der mødte Hickmons tropper.

»Han var til stede, da denne frygtelige hændelse fandt sted, og han er meget knust over, at en person har mistet livet. Han vil gerne sende sine dybeste kondolencer til offerets familie og til dem, der var vidne til tragedien,« lyder det i en udtalelse fra hans advokat, Frank Perez.

En video af hændelsen viser, hvordan der pludselig udbryder slagsmål på banen. Pludselig lyder der et skud, kameraet filmer ned i jorden i flere sekunder, og efterfølgende fokuserer det på en gruppe mennesker, der står samlet omkring en person, der ligger ned.

Øjenvidner fortæller til New York Post, hvordan der opstod tumult mellem trænerne af de to ungdomshold, og at Aqib Talib, der ifølge dem bar hvide sko og hat, var den person, der startede slagsmålet, fordi han var utilfreds med en dommerkendelse.

Politibillede af Yaqub Talib.
Politibillede af Yaqub Talib. Foto: AP
Vis mere

Han slog angivelig ud efter Michael Hickmon, der efterfølgende forsøgte at forsvare sig selv.

Og det var her, at gerningsmanden trak en pistol og trykkede på aftrækkeren. Først stak han af fra gerningsstedet, men han meldte efterfølgende sig selv til politiet, som nu har ham som hovedmistænkt.

Der er tale om Aqib Talibs bror, Yaqub Talib, der er blevet anholdt for mord, men politiet efterforsker dog stadig sagen, og det vides endnu ikke, om han bliver sigtet for yderligere.

Det er ikke første gang, Aqib Talib er involveret i en skudepisode. For tilbage i 2016 blev han indlagt som følge af, han var blevet skudt i højre underben under et besøg på en natklub.