Dybe sår, brud på øjenhulen, en brækket næse, en alvorlig skade i armen og en hjernerystelse.

Listen er lang for den amerikanske mand DeVincent Spriggs, der er blevet indlagt med et hav af skader, som ifølge ham selv er opstået, efter han blev overfaldet af NFL-stjernen Aaron Donald.

Det oplyser han gennem sin advokat, skriver TMZ.

Ifølge ham startede det, efter Spriggs ved et uheld stødte ind i LA Rams-stjernen på en natklub. Efterfølgende blev begge mænd bedt om at forlade stedet, og kort tid efter valgte Aaron Donald ifølge advokaten at overfalde DeVincent Spriggs.

Advokaten har samtidig valgt at offentliggøre et billede af sin klients ansigt, der i den grad har været udsat for lidt af hvert.

Manden blev efterfølgende indlagt som følge af sine mange alvorlige skader, mens advokaten nu også har anmeldt Aaron Donald til politiet.

NFL-holdet LA Rams har ifølge TMZ oplyst, at de er opmærksomme på skriverierne omkring deres spiller, men har for nuværende ikke flere kommentarer.

29-årige Aaron Donald betragtes som en af de absolut bedste defensive spillere i NFL.

Aaron Donald anklages for at have begået et voldsomt overfald ude foran en natklub.
Aaron Donald anklages for at have begået et voldsomt overfald ude foran en natklub. Foto: Abbie Parr
Vis mere

Han er blevet kåret til årets defensive spiller i 2017, 2018 og 2020, mens han er blevet udvalgt til at spille i NFLs All Star-kamp, Pro Bowl, i alle syv år, hvor han har været en del af ligaen.

I 2018 forlængede Donald sin kontrakt med LA Rams på en seksårig aftale, der kan indbringe ham op til hele 135 millioner dollar svarende til knap 840 millioner kroner.

Det er endnu uvist, om NFL-spilleren kendte DeVincent Spriggs i forvejen.