Nu kan du komme til at eje et stykke af det land, hvor superstjernen Tom Brady stod, da han annoncerede sit karrierestop.

Ja, den er god nok.

Du skal bare være villig til at punge ud, for det er ikke gratis. Tværtimod.

Det skriver USA Today.

NFL-stjernen Tom Brady lagde onsdag en video på sine sociale medier, hvor han fortalte, at karrieren var nået til ende.

Bag ham kan man se en række store bygninger og et grønt område ved siden af den strand, hvor Brady stod, da han filmede videoen og fortalte verden om sine planer.

Efterfølgende har en fan været en tur på stranden og fyldt et glas med sand fra lige netop det sted, Brady annoncerede sit stop. Ifølge Miami Herald var det omkring Surfside i det nordlige Miami.

Glasset med sand er sat på auktion på Ebay, hvor startbuddet lød på 677 dollar, fordi den legendariske quarterback stod bag samlet 677 touchdowns.

Sådan ser auktionen ud i skrivende stund.
Sådan ser auktionen ud i skrivende stund. Foto: Screenshot/Ebay
Vis mere

Siden har buddet været på himmelfart, så du nu skal give svimlende 99.900 dollar – eller omkring 680.000 kroner for det lille glas med sand.

Glasset indeholder omkring 226 gram sand ifølge annoncen på Ebay, og det er samlet op, få timer efter Bradys video blev offentliggjort.

'Du vil modtage glasset med 226 gram af præcis det sand, som GOAT Tom Brady lavede sin karrierestopsvideo på,' står der i annoncen, hvor GOAT bruges til at betegne NFL-stjernen som den største spiller nogensinde.

Auktionen slutter den 12. februar – samme dag, som årets Super Bowl spilles.

Den amerikanske stjerne ved allerede, hvad han nu skal bruge sit liv på. Han har nemlig indgået en gigantisk aftale med tv-stationen Fox News. Det kan du læse mere om HER.