Drew Brees og New Orleans Saints slog til, og tog en sejr i kulden på udebane mod Philadelphia Eagles.

Man forventede en offensiv kamp, da New Orleans Saints gæstede Philadephia Eagles i lørdagens sidste wildcard kamp. Sådan blev det ikke.

Om det var kulden som var årsagen til, at begge hold havde mere end svært ved at sætte points på tavlen i opgøret skal være usagt. Ikke desto mindre førte Eagles blot 7-6 ved pause stilling.

Undervejs i første halvleg havde Drew Brees kastet to interceptions, og var ikke så sikre i sine kast. Modsat kunne Eagles ikke rigtigt løbe bolden mod et velspillende Saints-forsvar, og så var det svært at se, hvor de mange points skulle blive scoret.

I anden halvleg ændrede det billede sig dog hurtigt. På Saints' første to angreb blev der sat touchdowns på tavlen. Først fandt Drew Brees sin wide receiver Lance Moore, og siden løb Mark Ingram et kort touchdown ind.

Eagles svarede dog igen, og efter et touchdown af LeSean McCoy, og et kort field goal af Alex Henery, så var man inde i opgøret igen.

Det lignede afgørelsen, da Nick Foles kastedet sit andet touchdown i kampen med fem minutter igen af opgøret. Her fandt han Zach Ertz for et tre yards touchdown. Drew Brees og Saints tog dog bolden ned af banen, og med effektive løb, og korte kast, så endte Saints med muligheden for at tage sejren i sidste sekund på et 32 yard field goal. Rutinerede Shayne Graham svigtede ikke, og dermed slog New Orleans Saints deres modstandere fra Philadelphia med cifrene 26-24.

Da New Orleans Saints er det lavest seeded hold i NFC, så står det allerede klart nu, at de skal gæste Seattle Seahawks i næste weekend. Tilbage til den anden december, for altså lidt over en måned siden, der gav Seahawks Saints nogle tæv i Seattle. Dengang vandt Seahawks 34-7.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.