Forestil dig, at dit hold lige er startet sæsonen ud med fire nederlag i træk. I har efter kampen fået et par alvorsord af jeres træner.

Efter nederlaget den aften kan I så se, at den selvsamme træner er i byen, og at han er ved at opbygge en ordentlig brandert.

Det var tilfældet for NFL-holdet Jacksonville Jaguars cheftræner Urban Meyer, der gik viralt på Twitter efter holdet tabte 24-21 til Cincinnati Bengals. En video dukkede op på det sociale medie, hvor Urban Meyer får en lapdance af en blond kvinde på Urban Chophouse-restauranten i Columbus, Ohio. Du kan se klippet fra cheftrænerens bytur herunder.

Nu står moren til den 24-årige kvinde, der optræder i videoen, frem og fortæller, at klippet – som udløste en sand shitstorm for Jaguars-træneren – har haft en meget negativ betydning for hendes datter.

»Hun kan ikke gå nogen steder i fred. Videoen ødelægger hendes liv. Det er det, den gør,« fortalte hendes mor til USA Today Sports i et interview, der blev offentliggjort torsdag.

»Jeg er bekymret for hendes følelsesmæssige tilstand lige nu,« sagde moren videre i interviewet.

Situationen har også påvirket den 24-årige kvindes jobsituation. Hun arbejder for New Horizon Media Group, hvor der foretages en intern undersøgelse af sagen lige nu. Moren beder til, at ejeren af New Horizon Media Group, Alex Cruz, ikke ender med at fyre datteren.

»Jeg beder bare om, at Alex ikke fyrer min datter, fordi hun har brug for dette job,« sagde moderen til USA Today Sports og tilføjede, at hendes datter 'lige havde købt et hus.'

Firmaets advokat har udtalt, at de vil undersøge, hvilken eventuel indvirkning episoden har haft for virksomheden, der tidligere har udført arbejde for Urban Chophouse. De har dog ikke nogen videom om, at kvinden skulle havde et tidligere forhold til Urban Meyers.

Urban Meyers er ikke blevet straffet af sit hold eller af NFL, selvom Jacksonville Jaguars-ejeren Shahid Khan har udtalt, at cheftræneren skal gøre en del for at vinde holdets tillid og respekt tilbage.

Urban Meyers kone, Shelley,  har også været ude at kommentere på den shitstorm, som videoen har medført.

»Dette er mit sidste opslag på Twitter. Helt ærligt, jeg har ikke brug for det had og skrald, der rammer mig. Vi laver alle fejl. Vi er alle syndere,« skrev hun blandt andet i Twitter-opslag på en konto, som hun nu har slettet.

Efter det fjerde nederlag i fire kampe vil Urban Meyers og Jacksonville Jaguars nu lægge den uheldige episode bag sig og forsøge at hente holdets første sejr i denne sæson, når de møder Tennessee Titans klokken 19.00 dansk tid.