Los Angeles får igen et NFL-hold.
Los Angeles får igen et NFL-hold. Foto: LUCY NICHOLSON

NFL-holdet St. Louis Rams kommer i næste sæson til at hedde Los Angeles Rams, men det behager ikke fansene i St. Louis, at ejer Stan Kroenke flytter til Californien.

Natten til onsdag stemte de 32 holdejere i NFL for at flytte St. Louis Rams til Los Angeles med stemmerne 30-2. Det er første gang i 21 år, at Los Angeles får et NFL-hold.

Flytningen har været undervejs længe, og flere af St. Louis-fansene har længe demonstreret mod beslutningen, som altså nu er blevet officiel - til stor ærgrelse for mange i St. Louis.

35325352235235NFGL

Twitter-brugeren Jennifer Langosch skriver, at hendes mand tog på arbejde tirsdag som webkoordinator for St. Louis Rams, men det job mister han altså nu.

»Hård dag for byen (St. Louis), men også på det personlige plan,« skriver hun videre.

St. Louis-fan'en Braxton Williams begræder, at hans hold forlader byen.

Ejer Stan Kroenke har længe kæmpet for at flytte tilbage til Los Angeles, hvor Rams frem til 1995 udgjorde et Los Angeles-hold. Beslutningen er ikke billig for ejeren Stan Kroenke. Det ventes, at Stan Kroenke skriver en check på over en milliard dollars.

Til gængæld er der jubel andre steder i NFL, nærmere bestemt i byerne Oakland og San Diego. Raiders og Chargers-holdene har nemlig også været tæt på at rykke til Californiens største by, men det er ikke sket.

San Diego har dog en et-årig option på et skifte til Los Angeles. Hvis Chargers ikke benytter sig af den mulighed, overgår retten til Oakland Raiders.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.