Lyt til artiklen

Ja, du må hellere lige støtte dit hoved, så kæben ikke ryger på gulvet.

For det er næsten ikke til at tro, hvad den amerikanske NFL-stjerne Lamar Jackson er blevet tilbudt - og har sagt nej til!

Den 25-årige quarterback er ifølge ESPN blevet tilbudt en femårig kontraktforlængelse til en potentiel værdi af - og hold nu fast - svimlende 1,83 milliarder kroner.

I tilbuddet var han garanteret godt 974 millioner kroner i løbet af perioden, men potentielt kunne den altså ende med at sende i underkanten af TO MILLIARDER kroner i retningen af Jackson.

Foto: Scott Taetsch
Vis mere

Men Ravens fik et nej tak, selv om Lamar Jackson lige nu ser ind i en fremtid, hvor han ikke er garanteret løn og betaling om et år, hvis han løber ind i en skade.

Afvisningen skyldes angiveligt, at den 25-årige stjerne vil have garanti for hele kontraktsummen, og det kunne Ravens-organisationen altså ikke imødekomme i de seneste forhandlinger - og derfor har de nu forladt bordet for en stund.

De håber dog stadig at nå til enighed om en forlængelse på et senere tidspunkt.

»På trods af at vi på begge sider prøvede vores bedste, så var vi ikke i stand til at nå til enighed om en kontraktforlængelse,« siger Ravens-bossen Eric DeCosta ifølge NewYork Post og tilføjer:

»Vi vil fortsætte med at arbejde på en lang kontrakt efter sæsonen, men nu ser vi ind i en succesfuld 2022-sæson.«

Lamar Jackson stod selv for forhandlingerne, og det skal blive spændende at følge, om han når i land med at høste kæmpekontrakten.