Der hersker stor mystik omkring NFL-stjernen Von Miller lige nu.

For den 31-årige Denver Broncos-spiller bliver angiveligt efterforsket af amerikansk politi for at have begået en kriminel handling.

Det skriver de normalt velinformede amerikanske journalister Mike Klis og Kevin Vaughan, der arbejder for den lokale tv-station 9News i Colorado.

Ifølge mediet er det Parker Police Department, der efterforsker Broncos-linebackeren, og her har en talsperson for politiafdelingen allerede bekræftet efterforskningen over for de to journalister.

Von Miller (tv.) er havnet i politiets søgelys.
Von Miller (tv.) er havnet i politiets søgelys. Foto: Justin Edmonds
Vis mere

»Vi kommenterer ikke på påstande, så længe efterforskningen stadig står på,« lyder det fra Josh Hans, der altså ikke ønsker at fortælle, hvorfor Von Miller bliver efterforsket.

Denver Broncos har i skrivende stund ikke meldt noget ud i forbindelse med sagen, som politiet har valgt at tilbageholde information omkring.

Broncos-stjernen har været i NFL siden 2011, hvor han blev draftet af netop Denver Broncos som nummer to.

Han vandt efterfølgende Super Bowl med samme hold i februar 2016, hvor han blev kåret til kampens mest værdifulde spiller.

I videoen øverst kan du se den hæsblæsende afslutning mellem Denver Broncos og Los Angeles Chargers fra tidligere i denne sæson.