Klubberne i NFL er gode for mange milliarder dollar.

Alligevel vil Jacksonville Jaguars nok gerne have de 152 millioner kroner tilbage, som en nu tidligere medarbejder stjal fra kassen.

Ifølge CNN og People er klubbens tidligere medarbejder Amit Patel anklaget for at have brugt pengene på en 'overdådig livsstil'.

Det afslører dokumenter fra retten i USA.

Ifølge medierne har Amit Patel stjålet pengene over en periode på fire år. Han arbejdede for klubben fra 2018 til tidligere i år.

Han skulle angiveligt have brugt pengene til at betale for private rejser, dyre hotelværelser, billetter til sportskampe, en ny Tesla, en Nissan pickuptruck, kryptovaluta og en luksusvilla i Ponte Vedra Beach i Florida.

Han skulle også have købt et eksklusivt Patek Philippe Nautilus armbåndsur, der koster over 650.000 kroner.

Størstedelen af pengene skulle han dog have brugt på gambling på nettet.

»Hr. Patels seriøse gambling-afhængighed undskylder ikke for hans handlinger, som han tager det fulde ansvar for,« lyder det fra hans advokat Alex King ifølge CNN.

Advokaten nægter dog, at Amit Patel har brugt pengene på en 'overdådig' livsstil, og at bilen og boligen er købt for penge, han selv har tjent.

Den tidligere økonomimedarbejder i Jacksonville Jaguars kan ende med at blive pålagt at skulle tilbagebetale for et tilsvarende beløb, som han har stjålet for.

Ifølge Forbes er klubben næsten 28 milliarder kroner værd.