Lyt til artiklen

13 minutters vanvid.

Det er, hvad der venter publikum og millioner af seere natten til mandag dansk tid, når Super Bowl løber af stablen - og Rihanna indtager pauseshowet.

Verdensstjernens show er et sandt mysterium, som hun ikke kunne løfte meget af sløret for på pressemødet forud for den gigantiske begivenhed.

»Man prøver at få 17 års arbejde mast ned til 13 minutter. Jeg synes, vi har gjort det godt i forhold til at skære det til.«

»Der har nok været 39 forskellige setlister. Alle små detaljer tæller,« siger hun og afslørede ikke meget mere om showet.

Lige nu spekuleres der som en gal i, hvilke stjerner der kunne slutte sig til Rihanns show, for der tradition for at få assistance til verdens mest sete endagsbegivenhed.

Sidste år fik rap-mastodonten Dr. Dre det hele til at spille, da han på hjemmebane i Calfiornien blev flankeret af giganter som Snoop Dogg og Eminem.

Rygterne løber stærkt i disse tider, og favoritterne til at gå på scenen med Rihanna er Drake, Calvin Harris og Jay-Z.

Der blev talt om hendes rødder i Barbados og en masse andet, men Rihanna kunne ikke afsløre meget om pauseshowet til Super Bowl.
Der blev talt om hendes rødder i Barbados og en masse andet, men Rihanna kunne ikke afsløre meget om pauseshowet til Super Bowl. Foto: Mark J. Rebilas
Vis mere

Sidstnævnte har i fællesskab med Rihanna lavet sangen 'Run This Town', som har været brugt til at bage op til en tidligere Super Bowl - den er en af bookmakernes favorit til at åbne pauseshowet, selvom andre tror mere på 'Don't Stop the Music' eller 'Diamonds.'

Det kan næppe blive andet end spektakulært tidligt mandag morgen dansk tid, og der er endda kommet endnu flere penge ind i foretagendet.

Apple Music har netop overtaget pauseshowet fra Pepsi, hvilket de betaler 50 millioner dollers om året for - det svarer til knap 350 mio. danske kroner.