Den tidligere NFL-stjerne Aaron Hernandez har begået selvmord i sin fængelscelle, hvor han afsonede en fængelsdom for drab.

Selvmordet kommer blot fem dage efter, at den tidligere New England Patriots-stjerne blev frikendt i anden en sag om dobbeltdrab. Han blev fundet onsdag morgen i sin celle, hvor han havde hængt sig selv i fængslet Souza Baranowski Correctional Center i Lancaster, Massachusetts.

Han blev fundet klokken 3.05 lokal tid om morgenen.

»Mr. Hernandez befandt sig i en enkeltcelle. Mr. Hernandez hængte sig selv ved at bruge et lagen, som han bandt rundt om vinduet i cellen. Mr. Hernandez forsøgte desuden at blokere for døren indefra ved at placere flere genstande foran døren,« lyder det i en pressemeddelelse fra fængslet ifølge lokalavisen Boston Globe.

Det er ikke mange år siden, at Hernandez var en feteret stjerne i NFL med en kontrakt til en værdi af omkring 300 millioner kroner. Men i 2013 startede hans deroute, da han blev dømt for mordet på en bekendt ved navn Odin Lloyd.

Siden blev han mistænkt for et dobbeltdrab på to mænd uden for en natklub i Boston i 2012, men her blev han frifundet i sidste uge. På trods af det kunne han se frem til et liv i fængsel, indtil han onsdag morgen besluttede at tage sit eget liv.

Hernandez blev blot 27 år gammel.