En arbejdsulykke har kostet den tidligere NFL-spiller Mike Williams livet.

Det oplyser hans agent Hadley Engelhard til ESPN

I sidste uge kom Williams alvorligt til skade i forbindelse med en arbejdsulykke på en byggeplads i Hillsborough City. En ulykke, der betød, at han kom i respirator og var delvist lammet. 

Allerede i sidste uge begyndte nyheden om Mike Williams' død at florere. 

Den spredte sig hurtigt i medielandskabet i USA, indtil lokalmediet Tampa Bay Times kunne skrive, at det altså ikke var rigtigt.

Mike Williams var stadig i live, fortalte familien, der på det tidspunkt dog ikke vidste, hvad konsekvenserne af ulykken ville blive. 

»Han sov, da vi var derinde, og så vågnede han op, da han hørte sin datters stemme. Han kiggede rundt og blinkede og græd, men han kunne ikke bevæge sig,« fortalte Tierney Lyle, der er mor til Williams' otteårige datter.

I første omgang virkede det også til, at den tidligere NFL-spiller var i meget let bedring, da man torsdag valgte at tage ham ud af respiratoren.

Herefter kunne Tierney Lyle fortælle, at Mike Williams var i stand til at trække vejret selv, men at han fortsat kæmpede for sit liv.  

Tirsdag måtte Hadley Engelhard dog dele den triste nyhed, at Williams var gået bort, og efterfølgende bekræftede hans tidligere hold Tampa Bay Buccaneers. 

»Vi er kede af at høre om Mike Williams' død, som har efterladt vores ledelse, hans tidligere holdkammerater og vores fans med tunge hjerter,« siger de.

Williams var senest tilknyttet Kansas City Chiefs, som han blev fritstillet af tilbage i 2016.