Den skandaleombruste amerikanske NFL-stjerne Antonio Brown er for anden gang på to uger blevet fyret.

Denne gang er det New England Patriots, der giver Brown sparket. Det skriver Sports Illustrated.

Storholdet havde ellers - på overraskende vis - givet ham en ny chance, efter at Oakland Raiders havde revet hans kontrakt over efter skærmydsler med ledelsen.

Siden er der dukket voldtægtsanklager og en trussels-sag op. Og Nike har efterfølgende revet brandets guldrandede kontrakt med spilleren over.

Og nu kaster New England Patriots også håndklædet i ringen. Brown nåede således kun 11 dage hos og én kamp for de mangedobbelte Super Bowl-vindere.

31-årige Brown regnes for at være en af de absolut bedste spillere i NFL gennem en årrække, og han har siden sin debut tjent langt over 200 millioner kroner.

Antonio Brown blev forleden anklaget for voldtægt af sin tidligere personlige træner Britney Taylor. Han har dog nægtet sig skyldig i alle anklager. Han mener, at de to har haft sex med samtykke.

Efterfølgende er endnu en kvinde stået frem med en voldtægtsanklage mod Brown. Det fik Nike til at droppe deres sponsorat af stjernen.

Og fredag kom det frem, at Antonio Brown angiveligt havde sendt truende sms til én af de kvinder, der har anklaget ham. Og det har muligvis været den dråbe, der har fået glasset til at flyde over for New England Patriots.

I en officiel udtalelse skriver NFL-holdet:

»New England Patriots fritstiller Antonio. Vi sætter pris på det hårde arbejde, mange har udført i løbet af de seneste 11 dage. Men vi føler, at det er bedst at gå hvert til sit på dette tidspunkt.«

Antonio Brown har endnu ikke udtalt sig.