Målet var at indsamle 2.500 dollar – nu lyder beløbet på svimlende 6,5 millioner dollar.

En indsamling startet af NFL-spilleren Damar Hamlin, der i øjeblikket ligger i kritisk tilstand efter et hjertestop, er stukket helt af.

Hamlin startede i 2020 en indsamling til køb af legetøj til børn i hans hjemby McKees Rocks.

Og hvert minut der går i disse dage, bliver beløbet blot større og større. Tirsdag havde indsamlingen nået 3,2 millioner kroner. Onsdag lyder beløbet 6,5 millioner dollar, hvilket svarer til knap 46 millioner kroner.

Indsamlingen har nået 6,5 millioner dollar.
Indsamlingen har nået 6,5 millioner dollar.
Vis mere

Donationerne er strømmet ind, efter Damar Hamlin kollapsede med hjertestop i en kamp Cincinnati Bengals natten til tirsdag dansk tid.

Hamlin gik sekunder før kollapset ind i en tackling på en modstiller, der sendte ham i jorden. Umiddelbart så han ikke tilskadekommen ud, men blot efter et par skridt kollapsede den 24-årige og faldt bagover.

Han fik efterfølgende hjertemassage i ni minutter, fragtet til et nærliggende et hospital, hvor han har været indlagt i kritisk tilstand lige siden.

Seneste melding onsdag aften er, at Damar Hamlin har vist tegn på bedring. Han er dog stadig i kritisk tilstand.

Kampen mellem Hamlins klub,  Buffalo Bills, og Cincinatti Bengals blev afbrudt – og seneste melding er, at den ikke bliver genoptaget lige foreløbig som følge af Hamlins kollaps.