Fra spirende 17-årigt talent som amerikansk fodboldspiller til dømt for et seksuelt overgreb.

Det var, hvad amerikanske Greg Kelley – stjernen på et highschoolhold i Texas og med drømme om NFL – gik igennem i 2013, da han blev anholdt og sigtet for først et og siden to seksuelle overgreb på to fireårige drenge og siden idømt 25 års fængsel.

I dag er Kelley en fri mand, renset for alle anklager, og hans historie, der fik stor medieopmærksomhed i USA, er blevet fortalt i den nye miniserie 'Outcry'.

I 2013 spillede Greg Kelley amerikansk fodbold på Leander High School i Texas, USA. Han havde store ambitioner om at nå hele vejen til NFL, og ved sin side havde han sin smukke kæreste, danseren Gaebri Anderson, der i 2017 blev NFL-cheerleader for LA Chargers.

Men på et øjeblik blev det unge pars tilværelse forvandlet til et mareridt, da Kelley blev anholdt og sigtet for seksuelt overgreb. Kelley erklærede sig uskyldig, men blev som 18-årig kendt skyldig og idømt fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Men sagen sluttede langtfra her. Nye beviser dukkede op, fejl i politiets efterforskning blev udstillet, og i 2017 blev Kelley løsladt mod kaution, inden han i 2019 blev renset og frikendt efter en lang kamp. Og på intet tidspunkt veg Gaebri Anderson fra sin highshcool-sweethearts side.

»Jeg var ikke i tvivl. Jeg vidste, hvilken slags person han var. Vi var aldrig rigtig bange for retssagen. Der var ingen mulighed for, at han ville blive dømt på baggrund af beviser, de ikke havde,« fortæller Andersson, der i dag er 24 år, til New York Post.

Men Kelley blev dømt, og selv om en dom for seksuelle overgreb nok ville være for hård kost for nogle romantiske forhold, så rokkede det ikke ved Kelley og Andersons kærlighed.

»Vi begyndte at blive forelskede efter beskyldningerne. Den måde, han håndterede det på. Han var så positiv, håbefuld og vedholdende. Det var så attraktivt,« fortæller Anderson.

Mens Kelley sad i fængsel, flyttede Anderson til Los Angeles, hvor hun blev cheerleader i NFL. Hun og Kelley talte i telefon sammen hver dag, og de sendte hjemmelavede kort og håndskrevne breve til hinanden.

»Det fysiske blev taget fra os. Forestil dig ikke at kunne kysse eller kramme den person, du elsker. Vi var nødt til at forelske os i hinanden gennem brevene.«

Da Kelley i 2017 blev løsladt mod kaution, da sagen mod ham blev genåbnet på grund af nye beviser, og en ny mistænkt i sagen dukkede op, friede han til Anderson, og i starten af 2020 blev de gift.

I 2019 fik sagen sin endelige afslutning, da Kelley blev frikendt for alle anklager. Anderson arbejder i dag i et familieejet dansestudie i Texas, hvor parret bor, og Kelley skal til efteråret i gang med en universitetsuddannelse.