Det danske medicinalselskab Lundbeck leverer over forventning.

Lundbeck lander i første kvartal af 2024 en omsætning på 5,3 mia. kr., hvilket er over analytikernes forventning, der lød på 5,17 mia. kr. ifølge estimater, som selskabet selv har indsamlet.

Driftsindtjeningen målt på EBITDA ramte i første kvartal 1,75 mia. kr, og det er også højere end analytikernes estimat, der lød på 1,53 mia. kr.

»Jeg er glad for at kunne præsentere endnu et solid kvartal for Lundbeck med en robust drift og en omsætningsvækst på 7 pct., der er drevet af en stærk præstation af vores strategiske brands,« skriver Charl van Zyl, der er direktør i Lundbeck.

Lundbeck holder fast i forventningerne til 2024, som lyder på en omsætningsvækst på 7-10 pct. sammenlignet med omsætningen for 2023. Derudover venter de et justeret driftsresultat målt på EBITDA, der er mellem 10 og 16 pct. bedre end i 2023.

Lundbeck er et dansk medicinalselskab, der har specialiseret sig i sygdomme i hjernen.

Opdateres...

Artiklen er oprindelig udgivet hos Euroinvestor.

Læs mere: Særlig udvikling gavner dansk folkeaktie - fremgangen kan fortsætte den kommende tid

Hør ugens udgave af podcasten Spar Kassen, hvor techanmelder Peter Boier gennemgår en række apps, der sparer dig penge. Lyt i Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.