- Peter var min bedste ven.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Sara fra 8210 kunne ikke holde tårerne tilbage, da Peter røg ud som den første i X Factor. Hun brød sammen på scenen efter at have givet ham et stort knus.

- Peter er min bedste ven. Han er som en storebror og far, og man kan altid komme til ham, forklarede hun efter showet, stadig med tårer i øjnene.

15-årige Sara og de tre andre piger fra 8210 har snakket og sunget med Peter, og de har delt minder, der har resulteret i et tæt bånd.

Pigerne beskriver ham som et friskt pust, som de virkelig vil komme til at savne på grund af hans hjælp og støtte. Hvis der har været noget galt, har de altid kunnet ringe til ham.

- Hvis du ikke fatter en meter, så ringer du bare til Peter, siger Fatou.

8210 sad tilbage med en underlig følelse efter showet. De var kede af at skulle sige farvel til Peter, men meget lettede over selv at være gået videre.

- Det er det fedeste, at vi er gået videre. Det er helt ubeskriveligt. Nu er det ikke kun vores venner, der står bag os, nu er det også seerne, sagde Daniella.