Det er ikke kun på grønsværen, at der bliver kæmpet under VM i Brasilien. Også foran fjernsynsskærmen har drabelige kampe fundet sted i verdensmesterskaberne i det populære fodboldspil FIFA.

Det internationale fodboldforbund FIFA har sideløbende med VM afholdt en turnering i det populære spil FIFA, og det blev den 18-årige dansker August Rosenmeier, der torsdag aften vandt 3-1 i finalen over den to år ældre englænder David Bytheway.

Det skriver DR.

Selv glæder August Rosenmeier sig over sejren.

- Det er utroligt. Danmark er ikke til det rigtige VM, men nu har vi vist dem, at vi kan spille fodbold på den virtuelle bane, sagde August Rosenmeier umiddelbart efter, han havde sikret sig selv titlen som verdensmester.

Den danske FIFA-mester kom dårligt fra start i kampen. Hurtigt kom August Rosenmeier bagud med 0-1, men han fik udlignet kort før pausen.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og danskeren havde svært ved at få scoret det afgørende mål. Det lykkedes dog at score sejrsmålet med spiludgaven af Neymar med et hårdt og fladt skud i bunden af målet.

For sejren får August Rosenmeier 110.000 kroner og en ny bil. Omkring to millioner FIFA-spillere forsøgte at kvalificere sig til turneringen, men der blev kun plads til 20 - heriblandt danskeren Anders Bollerup, der blev slået ud allerede i gruppespillet.