KØB PLUS!

Ude af Vild med dans: Her går det galt for Louise og Mads

I aftenens semifinale i Vild med dans blev det til et farvel til Louise Spellerberg og Mads Vad.

Fredagens show var showet, hvor de to bedste par skulle findes til næste uges store finale. Og de fire dommere vidste godt, hvem de helst så i finalen. Men seerne ville det anderledes. Og efter parrenes i alt seks danse var danset, stod det klart, at Joachim Ingversen og Claudia Rex og Louise Mieritz og Silas Holst lå helt lige med hver 78 point.

Begge par opnåede at få fire rene 10-taller. Louise og Silas fik deres, efter de havde fejet alle af gulvet med deres jive, mens Joachim og Claudia fik topkarakterer for deres wienervals, som nærmest efterlod dommerne i svime.

Louise Mieritz og Silas Holst på vinderkurs i Vild med Dans

Sådan gik det ikke for Louise Spellerberg og Mads Vad. De var på forhånd favoritter til at forlade programmet. Og det lykkedes da heller ikke for det høje lyse par at overbevise dommerne om, at det var dem, der skulle videre til finalen.

Alt i alt opnåede parret 67 for deres to danse, argentinsk tango og wienervalsen. Og det var ikke nok. Seerne stemte dem ud i novemberkulden.

- Det er pisseærgerligt, lød Mads Vads første reaktion, mens Louise med våde øjne supplerede:

- Det er så ærgerligt ikke at få finalen med. For ville det have været fantastisk dejligt at få den med. Åhh, jeg ville så gerne, lød det fra den udstemte håndboldspiller.

Snerper mod enden

I det hele taget var det tydeligt, at Vild med dans snerper mod enden.

Selv om værten Christiane Schaumburg-Müller som altid var iført en fantastisk gallakjole, var den orange kjole med en nederdel i mange lag udover det sædvanlige og viste, at i går aftes var det semifinalen, der blev afviklet. Det kunne også tydeligt fornemmes, inden programmet gik i luften. Backstage, hvor pressen blandt andet sidder, stod Mads Vad og hoppede lidt utålmodigt få minutter før Vild med dans gik i luften.

Sammen med Louise Spellerberg var han af bookmakere og eksperter sat til at forlade programmet, selv om parret de sidste fredage har klaret skærene i omdansen.

- Jeg er ikke nervøs. Jeg er spændt og har sommerfugle i maven, smilte Mads Vad forventningsfuldt.

Efter de tre første individuelle danse, hvor parrene dansede hver sin, skulle de alle danse wienervals. Og for første gang skulle parrene ikke danse alle sammen på gulvet, men hver for sig. Og ikke mindst havde de fået lov til, efter de nye regler er kommet, at lave helt nye trin til den klassiske dans.

Dommerne bjergtaget

Igen bjergtog Joachim Ingversen dommerne, der belønnede ham og Claudia med top pointene 40, som var den højeste karakter, der nogen sinde er givet til en wienervals i Vild med dans.

Sidste wienervals gik helt galt for Louise Spellerberg. Hun snublede, fik sin kjole over hovedet eller også blev Mads Vad blændet af kjolens stof.

Dommerne var heller ikke begejstrede for dansen og gav parret aftenens laveste point, 33. Og det blev parrets sidste dans, da TV2 havde valgt, at der ikke skulle være omdans i semifinalen.

HVAD MENER DU? VAR DET DE RIGTIGE DER RØG UD AF VILD MED DANS? DELTAG I DEBATTEN OG AFSTEMNINGEN NEDENFOR

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

mon ikke programmet trænger til en lang pause

Skrevet af sonne, Lørdag den 3. november 2012, 15:14

tror faktisk også det er aftalt spil. Var konceptet ikke at det skulle være nydansere altså dansere ikke have gået til ballet osv, den tid er måske ovre.Samtidig syntes ikke jeg dommerne altid er upartiske længere.
måske på tide at finde ny underholdning TV2.

mon det er aftalt spil

Skrevet af Sofie, Lørdag den 3. november 2012, 09:36

Ja nu gider jeg ikke se det dans mere man føler det hele er aftalt på forhånd. Louise har gået til dans og ballet og har så forudsætninger for bedre at kunne forstå de nye trin, hvor helt klart Jeanette er den der har rykket mest igennem programmet og er blevet kanon dygtig så nu er det slut fra min side håber det er sidste gang de bruger licens penge på det

FY TV2

Skrevet af Christian, Lørdag den 3. november 2012, 09:20

Obama kunne vinde valget, hvis han havde fået hjælp af den lang-
skægede studievært. "Du haltede efter dansen,hvad skete? Svar:
Jeg havde brækket tåen.
Sikke dog en medlidenhed, som vises inden seerne har stemt.
FØJ TV2

Forudindtaget

Skrevet af a. rasmussen, Lørdag den 3. november 2012, 05:26

De 3 af dommerne havde bestemt sig for, at Louise og Mads ikke skulle i finalen. Så¨er den ikke længere.

Åhhh..... TOTAL AFTALT HVEM DER SKAL VINDE

Skrevet af Kirsten Teller Bjerregaard, Lørdag den 3. november 2012, 00:28

Det skulle være Joachim Ingversen og Claudia Rex der røg ud!!! Louise og Mads samt Louise og Silas var de bedste.
Hvorfor får man den fornemmelse af at det er aftalt hvem der skal vinde!?

De 2 Silas Dommere

Skrevet af Kim, Fredag den 2. november 2012, 22:35

Man kan kigge efter negative ting, eller positive ting. Det var tydeligt, at dommerne snød, så Silas kunne komme i finalen. Mieritz lavede klart fejl også.

De 2 Silas Dommere

Skrevet af kmbn, Lørdag den 3. november 2012, 00:17

Endnu engang blev det meget tydeligt, hvem dommerne favoriserer - uanset danse-evner - og endnu engang blev det meget tydeligt, at det er "aftalt spil" og man får klart det indtryk, at det er bestemt helt fra start, hvem der skal vinde årets Vild med Dans.
HVORFOR hører vi aldrig de individuelle seer-stemmer???

Tab og vind med samme sind!!

Skrevet af Grethe H., Fredag den 2. november 2012, 23:13

Hold nu op. Louise Mieritz er da en langt bedre danser end Louise Spellerberg, som også totalt mangler ydmyghed." Jeg vil bare så gerne", så skidt med at de andre bare er mere musikalske og danser bedre. Det er ikke nok bare at have lange lemmer.