Vild med dans

Svømmepige snød bookmakere - Rasmus Nøhr færdig i Vild med dans

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Vild med dans 2012 - Svømmer Jeanette Ottesen Gray danser med Marc Christensen. Foto: Camilla Rønde

Svømmeren Jeanette Ottesen Gray og Marc Christensen klarede frisag i aftenens omgang Vild med Dans. Parret, som ellers sidste uge måtte i omdans, snød bookmakerne, der før aftenens program gav odds 2.00 på et exit for svømmeren.

- Jeg havde forberedt mig på at skulle i omdans og næsten accepteret, at det her nok var sidste dans for mig, siger en glad Jeanette Ottesen Gray efter aftenens show.

I stedet røg sanger Rasmus Nøhr med partner Karina Frimodt og håndboldspiller Louise Spellerberg med partner Mads Vad i omdans. Dermed lader det til, at seerne ikke var meget til rumba denne fredag aften. Begge par dansede nemlig denne dans, mens de resterende par dansede quickstep.

Læs også: Rasmus Nøhr: De andre var pisse dygtige

Læs også: 'Du er sgu' et skår, Jeanette'

Sidste uge var det Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager, der måtte smide håndklædet i ringen. Det skete efter omdans mod netop Jeanette Ottesen Gray og Marc Christensen.

Relaterede

Det læser andre