Medinas unge kæreste synger i Vild med Dans

En af de hurtigst skydende popsangere på den danske stjernehimmel indtager fredag aften Vild med dans studiet.

Der er tale om den blot 20-årige Christopher, hvis karriere er stormet derudaf, siden han debuterede med singlen "Against The Odds", der også har kastet både guld- og platinplader af sig. Senest har han vundet "The Voice-prisen". Men mest kendt er Christopher imidlertid nok for sit meget omtalte forhold til en anden af landets guldfugle, Medina.

Hun har også optrådt som gæstesanger i Vild med dans tilbage i 2010, hvor hun sang sit kæmpehit, "Velkommen til Medina" til en fælles dans.

Fredag aften er turen så kommet til Christopher, der som gæstesanger skal synge sin sang "Nothing in common, som et af parrene skal danse rumba til.

TV2 ønsker ikke at offentliggøre, hvem af parrene det drejer sig, da man gerne vil gemme den del af Christophers optræden som en overraskelse til seerne.

Selv siger Christopher til TV2, at han glæder sig til at være en del af programmet.

- Det bliver fantastisk at se to mennesker alene på et gulv, danse rumba til min musik! Det tror jeg, er første gang, det sker. Det bliver klart en oplevelse at spille for et anderledes publikum, end hvad jeg er vant til. Jeg glæder mig, siger Christopher til TV2.dk.

Popstjernen afslører også før sin "Vild med dans-debut", at han faktisk er særdeles godt kendt med programmet.

- Jeg har selv fulgt med i et par af de tidligere sæsoner og synes, at det er et super underholdende program. Jeg har prøvet at sidde med min familie og heppet og stemt på mit favoritpar, og derfor bliver det bare ekstra sjovt pludselig selv at være en del af det, siger han til TV2.dk

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08