KØB PLUS!

Joakim efter sejren: Det skal fejres med øl

Bingo Bango-værten Joakim Ingversen og Claudia Rex kunne fredag løfte Vild med dans-trofæet. Nu skal jeg i noget andet tøj - og have en øl, grinede vinderen.

Fredag skulle vinderen af niende sæson af Vild med dans findes. To stærke finalister stod tilbage - sidste års vinder Silas Holst med skuespiller Camilla Mieritz ved sin side og Bingo Bango-værten Joakim Ingversen med dansepartneren Claudia Rex.

Efter cha cha, quickstep og en freestyle stod de to finalister fuldstændig lige med 116 point, og det lå til sidst i seernes hænder at beslutte, hvem der skulle være vinder af Vild med dans 2012. Det blev - trods alle (bookmakernes) odds - Bango-værten, der løb med sejren

- Jeg har slet ikke fattet det endnu. Jeg ved ikke, hvad der gik gennem mit hoved, da mit navn blev råbt op. Jeg er bare så glad, sagde Joakim Ingversen, umiddelbart efter han havde løftet trofæet i vejret.

Hvordan skal det fejres?

- Det skal fejres med en øl! Nu skal vi lige lande. Men vi skal helt sikkert feste bagefter, grinede Bingo Bango-værten.

Også dansepartneren Claudia Rex, der var med i VMD for fjerde gang, var lykkelig over endelig at kunne kalde sig vinder. Men heller ikke hun kunne helt begribe det, da deres navne blev råbt op.

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg tænkte. Jo, 'ti stille', tænkte jeg. Der var så meget larm, at jeg næsten ikke kunne høre det, grinede Claudia Rex.

DU KAN CHATTE MED SILAS OG LOUISE PÅ BT.DK LØRDAG KL. 12.15


DU KAN CHATTE MED CLAUDIA OG JOAKIM PÅ BT.DK LØRDAG KL. 13.30

Silas Holst var ellers en stærk kandidat til at vinde Vild med dans igen i år - ikke blot kunne han bryste sig af høje pointtal fra dommerne, han og makkeren Louise Mieritz røg på intet tidspunkt i omdans i sæsonen.

Derfor var han i bookmakernes øjne også favorit til at løfte trofæet fredag. Derfor kom det også tydeligvis som en overraskelse for mange, både tidligere dansere og deltagere i programmet, at det gik til den - i hvert fald før programmets begyndelse relativt ukendte Bingo Bango-vært.
 
- Taget i betragtning af, at vi har stået i farezonen og har været i omdans, er jeg ufattelig taknemmelig over, at seerne derhjemme har støttet os hele vejen. Jeg er meget stolt, sagde Ingversen, inden han fik lov til at løbe ud og klæde om.

Var det de rigtige, der vandt Vild med dans-finalen? Deltag i debatten under afstemningen:

Afstemning

 

Din kommentar

Kommentarer

Har ikke fulgt særlig meget med MEN

Skrevet af liselotte, Lørdag den 10. november 2012, 17:58

mon ikke han vandt fordi mange synes at Louises vej til finalen har været for let? For let? ja hun havde som ung gået rigtig mange år til dans

Lige gyldigt

Skrevet af Jørgen, Lørdag den 10. november 2012, 12:44

Hold nu op. det er så ligegyldigt som noget kan være, og hvem er ham bingobankoværten, det er helt hen i skoven. Brug i hellere jeres tid til at støvsuge og få taget spindelvævet ned, det er der i det mindste en mening med.

God weekend :)

Meyer

Skrevet af Jonne Meyer, Lørdag den 10. november 2012, 11:34

Stort tillykke til JC... det var helt fortjent at i vandt... super freestyle nummer. Du Joakim har udviklet dig hele vejen igennem.. godt klaret Claudia uden dig ingen bingo banko bæver danse mus :)

Hej

Skrevet af Mike, Lørdag den 10. november 2012, 08:46

"Silas Holst med skuespiller Camilla Mieritz ved sin side "

Der bliver vist ikke læst korrektur på deres artikler.

hej

Skrevet af mette, Lørdag den 10. november 2012, 08:14

jeg vil med i vild med dans

:-)

Skrevet af L., Lørdag den 10. november 2012, 07:22

Stort tillykke til Joakim og Claudia. Silas og Louise var rigtig dygtige, men I var bare en tand mere underholdende.
I er bestemt de rette vindere <3

Judy

Skrevet af Judy HAnsen, Fredag den 9. november 2012, 23:09

God gået Claudia og Joakim. I er de rette vindere
Judy

katastrofe dans

Skrevet af lisa, Fredag den 9. november 2012, 22:54

det var den dårligste omgang vild med dans i denne sæson, jeg så det kun på grund af silas, og han og louise skulle have vundet, at den spradebasse til joakim vandt var helt forkert

Vild med dans

Skrevet af Anette, Lørdag den 10. november 2012, 16:24

MISUNDELSENS BRØD BLIVER OGSÅ SPIST