Wasgij er kommet 'hjem'

Wasgij

’Happy hunde-ending’ vedrørende lakeland terrier

Vi lovede her fra redaktionen at fortælle, hvordan det gik med Wasgij, den lille lakeland terrier, som vi annoncerede efter nye ejere til i sidste uge. Han har nu fået et nyt hjem og er allerede ved at falde til.

Adskillige af jer læsere ringede eller skrev til os med rigtigt gode tilbud om at Wasgij kunne komme til både Sønderjylland og Djursland for eksempel. Og vil I tænke jer – nu er han blevet en vaskeægte Nørrebrodreng! Der skete simpelthen det, at hundens plejemor har en rigtig god veninde, der siden sin barndom med terriere har drømt om sin egen terrier. Og da hun hørte om Wasgij, sprang hun på cyklen til Amager med sin fem-årige dreng bagpå.

Det var kærlighed ved første blik. For moren. Drengen var ikke helt tilfreds med, at Wasgij omgående huggede og åd hans lyssværd. Men allerede lørdag morgen afhentede den nye ejer beslutsomt den krølhårede terrier. Den første dag var lidt tumultarisk med mange børn fra fælleshaven, der kom og kiggede på det nye familiemedlem, som lidt for let kommer helt op i det røde felt af legesyge og lidt stress.

Læs også: Hvem kan give Wasgij et godt liv - NU?

Men søndag tog Wasgij og ejer en alenedag for at lære hinanden lidt bedre at kende. Her blev det hurtigt klart, at der bor en meget kærlig fyr inde bag krøllerne. Én, der bare har så meget brug for også at sidde stille i en sofa klinet op ad et menneske. Eller bare stå lænet op af et par menneskeben, der ordner ting i køkkenet. Han har stadig et ret mystisk problem med skuffer og skabe, der åbnes, men hvis det gøres meget roligt, reagerer han ikke.

Mandag aften, to dage efter afhentning, bippede en sms ind til den tidligere plejemor med ordene: 'Er forelsket i lille hund. Og kæresten ligeså. Vi kommer til at slås om det kræ! :-D'

Del