Vi med Hunds store julenummer 2012

VMH forside

Vi med Hund nr. 14 udkommer 29. november

Julen bliver bjæffet ind med manér i Vi med Hund nr. 14. Udover at du kan se alle de skønne præmier, man kan vinde i julekalenderen og finde gaveideer på shoppingsiderne, får du også et helt tema om jul med hunde – med alt det farlige og alt det hyggelige for hunde.

Og så skal du selvfølgelig læse det hyggelige interview med tv-manden Shane Brox, der for efterhånden mange år siden fik øje på sin kendte tv-hund Jacob i et glasbur i Bruxelles.

Adfærd: Den falsk drægtige tæve
Måske har I også været udsat for en kulret tæve, der pludselig pibende samler alle husets teddybjørne og dukkebørn i sin kurv og ikke er til at trøste til ro. Og det kan jo også være svært at vide, at hunden netop har ’født’, når hvalpene er usynlige. Læs artiklen om, hvad der kan gøres for at hjælpe tæven – både på kort og lang sigt. 

Raceportræt: Borzoi
Der findes ikke mange af dem i Danmark, og en Borzoi er da heller ikke for alle og enhver. Har den hentet en pind til sin ejer, må det for eksempel være fint – den gør det ikke en gang til! Og slet ikke hvis man råber af den – der må helt andre kreative opdragelsesmetoder til. For det er en både selvstændig og sensitiv race, som du kan møde i portrættet fra Munkerup i Nordsjælland.

Artikel: Den kvikkeste hund i ’Matador’
Så ruller den elskede tv-serie Matador atter engang over skærmene i det ganske land. Men har man egentlig nogensinde fået en værdig præsentation af de nok så vigtige hunderoller? Nej vel! Det får du her: Mød grisehandlerens foxterrier Kvik, Vicki Arnesens pekingeser Daisy og konsulens dobermann Bella.

Læs også:

Artikel: Fundet på gaden – fire gadehundeejere fortæller + fem tommelfingerregler

Hundeskole: Lær din hund at få tørret poter  - nyttigt til vinteren

Artikel: Rejs med din hund – i tog, fly, bil og taxa

Reportage: Kærlighed & slædehunde – om danske Nina i Nordsverige

… og meget mere hundehygge til julen!

Del